[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [m2e-users] Eclipse Mars + Takari team - fail to install

Looks like something in Eclipse for Java EE has hard dependency on specific version of mavenarchiver, which conflicts with mavenarchiver version required by Takari Team feature. Nothing we can do from our side to fix this. If you don't specifically need Java EE functionality, I suggest you use clean(er) Eclipse distribution, "for Java" or "SDK". Or just pick the same components that are included in Takari Team feature
 
https://github.com/takari/io.takari.m2e.team/blob/master/io.takari.m2e.team.feature/feature.xml
 
--
Regards,
Igor
 
 
On Sun, Aug 23, 2015, at 12:00 AM, Dan Tran wrote:
HI 
 
I have a put together a set of Maven poms to auto provision Eclipse and additional features such as takari-team required by my dev team
 
The pom uses exec-maven-plugin to with following similar config
 
              <execution>
                <id>install-m2extra-takari-team</id>
                <phase>process-sources</phase>
                <goals>
                  <goal>exec</goal>
                </goals>
                <configuration>
                  <executable>${eclipse.home}/${eclipse.cmd}</executable>
                  <arguments>
                    <argument>-clean</argument>
                    <argument>-purgeHistory</argument>
                    <argument>-application</argument>
                    <argument>org.eclipse.equinox.p2.director</argument>
                    <argument>-noSplash</argument>
                    <argument>-repository</argument>
                    <!-- this assumes takari actively maintains the latest -->
                    <argument>https://otto.takari.io/content/sites/m2e.extras/takari-team/0.1.0/N/LATEST/</argument>
                    <argument>-installIUs</argument>
                    <argument>io.takari.m2e.team.feature.feature.group</argument>
                  </arguments>
                </configuration>
              </execution>
 
 
This works for Eclipse Luna SR2 but not with Eclipse Mars
 
here is the error from command line
 
[INFO] --- exec-maven-plugin:1.4.0:exec (install-m2extra-takari-team) @ eclipse-jee ---
org.eclipse.m2e.logback.configuration: The org.eclipse.m2e.logback.configuration bundle was activated before the state l
ocation was initialized.  Will retry after the state location is initialized.
Installing io.takari.m2e.team.feature.feature.group 0.1.0.201508220400.
Installation failed.
Cannot complete the install because of a conflicting dependency.
 Software being installed: Takari TEAM for Eclipse 0.1.0.201508220400 (io.takari.m2e.team.feature.feature.group 0.1.0.20
1508220400)
 Software currently installed: Eclipse IDE for Java EE Developers 4.5.0.20150621-1200 (epp.package.jee 4.5.0.20150621-12
00)
 Only one of the following can be installed at once:
  m2e connector for the mavenarchiver and pom properties 0.17.0.201502101659-signed-20150525172209 (org.sonatype.m2e.mav
enarchiver 0.17.0.201502101659-signed-20150525172209)
  m2e connector for the mavenarchiver and pom properties 0.16.0.201410091840 (org.sonatype.m2e.mavenarchiver 0.16.0.2014
10091840)
 
Also, attempt to install https://otto.takari.io/content/sites/m2e.extras/takari-team/0.1.0/N/LATEST directly using Eclipse UI also fail
 
 
is it something that Takaki can fix?
 
 
Thanks
 
-Dan
 
PS. I am using Java 8
_______________________________________________
m2e-users mailing list
m2e-users@xxxxxxxxxxx
To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from this list, visit
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/m2e-users