[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [jgit-dev] Problems loading JGit in Eclipse

That needs fixing, yes. Can you file a bug against EGit with the links below so we can track it being fixed?

If you like you can submit a review to Gerrit too :-)

In the meantime adding the below Mars release repo as an update site to Eclipse (Window - Preferences - Install/Update - Available Update Sites) and then Help - Install New Software should allow you to install the bundles. You may need to uncheck "Group items by category" if the repo looks empty.

Alex

Sent from my iPhat 6

On 25 Aug 2015, at 11:11, Chris Price <chris@xxxxxxxxxxxxxx> wrote:

Thanks for the reply.

I don't see the string S2015 anywhere in the jgit source tree, but it does appear in several places in the egit-developer-tools.p2f file, which I got from here:

https://wiki.eclipse.org/EGit/Contributor_Guide#Tools (link to http://git.eclipse.org/c/egit/egit.git/plain/tools/egit-developer-tools.p2f ).

So, maybe the p2f file just needs a find/replace that points to the Mars release URL that you mentioned above?


On Tue, Aug 25, 2015 at 10:59 AM, Alex Blewitt <alex.blewitt@xxxxxxxxx> wrote:
It looks like the reference to that repository (orbit) was for a non release build and it's been removed. This isn't any fault of yours ;-)

The orbit downloads are here:

Perhaps using a release repository for Mars would make sense - it might be defined in the setup page for the wiki or in the maven Pom file


If you do a "git grep" for S2015 you should be able to find where it is coming from. 

Sorry I can't be more help from an iDevice :-)

Alex

Sent from my iPhat 6

On 25 Aug 2015, at 10:48, Chris Price <chris@xxxxxxxxxxxxxx> wrote:

Hi,

I apologize in advance for what is certainly a very n00b question.

I'm trying to submit a patch to JGit and would like to make sure that I've added all of the appropriate javadoc comments.  I understand that Eclipse should give me warnings if I am missing certain things, so I'm trying to load up the project in Eclipse (which I'm not very familiar with, as it's been a few years since I used Eclipse regularly).

I swear I had it working last week; loading and building the JGit project successfully... but after shutting down my machine for the weekend and booting it back up today, I'm getting all kinds of errors like this:

Provisioning exception:

org.eclipse.equinox.p2.metadata.repository
Error
Tue Aug 18 21:24:09 IST 2015
No repository found at http://download.eclipse.org/tools/orbit/downloads/drops/S20150202203538/repository/.

and

Bundle 'com.jcraft.jsch' cannot be resolved    MANIFEST.MF    /org.eclipse.jgit/META-INF    line 149    Plug-in Problem

I'm not sure what changed since I had this working last week :(  I recognize that these are OSGi bundle resolution issues, but I never explicitly added any configuration re: OSGi to the project (perhaps it was done implicitly when I imported the egit-developer-tools.p2f file, as per the EGit contributor guide wiki page?).

I'm certain I'm just doing something stupid but I can't figure out what it is... if anyone has any tips they'd be greatly appreciated.  Sorry again for the n00b question :(

Thanks
Chris

_______________________________________________
jgit-dev mailing list
jgit-dev@xxxxxxxxxxx
To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from this list, visit
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/jgit-dev