[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [cbi-dev] [JIRO] POD configuration in build does not match Jenkinsfile

Hi,

Isn't https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-47759 which Christian
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=548573#c6 the explanation
for the strange behavior? Did you test it with unique pod labels?

Regards,

Fred

On 25.06.19 09:58, Karsten Thoms wrote:
> Dear CBI users,
> 
> we from the Xtext team are observing a strange issue with our build jobs
> on CBI. We have set up multibranch pipeline jobs for our builds and are
> currently experimenting with different resource requirements [1].
> Therefore we are doing changes to our POD configurations in Jenkinsfiles.
> 
> The issue now is that the branch jobs often do not use the POD
> configuration as defined in the Jenkinsfile: We see other resource
> requirements or none printed to the jobâs log output. For us it looks a
> bit random which configuration is actually used. We would expect that
> the Jenkinsfileâs POD configuration should reliably be used for the job
> execution. We have opened bug#548573 [2] to track this.
> 
> Does anyone have similar experience with custom POD configurations, or
> ideally an explanation?
> 
> Best wishes,
> ~Karsten
> 
> [1]Âhttps://wiki.eclipse.org/Jenkins#What_is_killing_my_build.3F_I.27m_using_custom_containers.21
> <https://wiki.eclipse.org/Jenkins#What_is_killing_my_build.3F_I.27m_using_custom_containers.21>Â
> [2[Âhttps://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=548573
> 
> _______________________________________________
> cbi-dev mailing list
> cbi-dev@xxxxxxxxxxx
> To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from this list, visit
> https://www.eclipse.org/mailman/listinfo/cbi-dev
> 

-- 
Frederic Gurr
Release Engineer | Eclipse Foundation Europe GmbH

Annastr. 46, D-64673 Zwingenberg
Handelsregister: Darmstadt HRB 92821
Managing Directors: Ralph Mueller, Mike Milinkovich, Chris Laroque