[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [tycho-user] tycho-p2-plugin:p2-metadata does not work for pom-first artifact

Wiki page [1] explains how to use pom-first artifacts as dependencies of
Tycho projects. There was more information in the Original Sonatype wiki
[2], but it got lost when the wiki was moved to eclipse.org it seems.

You can also use m2e build [3] as an example that shows this in action.

[1] http://wiki.eclipse.org/Tycho/How_Tos/Dependency_on_pom-first_artifacts
[2] https://docs.sonatype.org/pages/viewpage.action?pageId=11796492
[3] https://git.eclipse.org/c/m2e/m2e-core.git/tree/?id=releases/1.2/1.2.0.20120903-1050


--
Regards,
Igor

On 12-10-12 7:09 AM, Stefan Rademacher wrote:
Hi all,
I have a pom-first maven project, which is OSGified with the
maven-bundle-plugin from Apache Felix.
I need this bundle in my Tycho Build and want to provide it through my
local maven repository.
To achive this, I call
tycho-p2-plugin:p2-metadata
and
tycho-p2-plugin:update-local-index
in my pom-first project.
Afterwards my Tycho build used to find that artifact. But unfortunately
this does not work anymore since Tycho 0.15.0.
Obviously line 116 of the P2MetadataMojo changed in 0.15.0 and causes
the Mojo to skip the metadata generation for certain maven artifacts (e.
g. for packaging "jar" or "bundle").
My quick guess is, that this is a bug. Do you agree with me?
Thanks and best regards
Stefan


_______________________________________________ tycho-user mailing list tycho-user@xxxxxxxxxxx https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-user