[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [tycho-dev] Fragments in tests

I'll raise a bugzilla. Even 0.0.0 didn't work.

> -----Original Message-----
> From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-
> bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Igor Fedorenko
> Sent: Thursday, August 25, 2011 11:57 AM
> To: tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> Subject: Re: [tycho-dev] Fragments in tests
> 
> If nothing works, try version=0.0.0. This should still resolve to the right
> reactor project, assuming all relevant projects are in the reactor, of course.
> 
> Also may be worth bubmitting a bugreport along with a sample project, steps
> to reproduce the problem and any ideas how Tycho should or could handle
> this usecase.
> 
> --
> Regards,
> Igor
> 
> On 11-08-25 11:37 AM, Schaefer, Doug wrote:
> > And by p2 repo, I mean the things that are in the .m2 directory, the artifacts
> from each of the project builds. In other words the same repos used to install
> the test plugin?
> >
> > Sounds like I'm straying off the beaten path if we're not sure how this is
> supposed to work.
> >
> > Doug.
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-
> >> bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Schaefer, Doug
> >> Sent: Thursday, August 25, 2011 11:35 AM
> >> To: Tycho developers list
> >> Subject: Re: [tycho-dev] Fragments in tests
> >>
> >> That doesn't seem to help. When installing the extras, do you have
> >> the p2 repos from the build included?
> >>
> >>> -----Original Message-----
> >>> From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-
> >>> bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Igor Fedorenko
> >>> Sent: Thursday, August 25, 2011 9:40 AM
> >>> To: tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>> Subject: Re: [tycho-dev] Fragments in tests
> >>>
> >>> Good question. This is fed into p2 resolver as p2 version range, but
> >>> I don't remember for sure before or after .qualifier expansion. For
> >>> 1.2.3-SNAPSHOT, try using version [1.2.3,1.2.4).
> >>>
> >>> --
> >>> Regards,
> >>> Igor
> >>>
> >>> On 11-08-24 2:50 PM, Schaefer, Doug wrote:
> >>>> One thing I've run into, how do I specify the fourth digit of the
> >>>> version in
> >>> the dependency. Using the -SNAPSHOT notation didn't seem to work.
> >>>>
> >>>>> -----Original Message-----
> >>>>> From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-
> >>>>> bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Igor Fedorenko
> >>>>> Sent: Wednesday, August 24, 2011 11:07 AM
> >>>>> To: tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>>>> Subject: Re: [tycho-dev] Fragments in tests
> >>>>>
> >>>>> Fragments by definition are optional and are not added to the test
> >>>>> runtime unless Tycho has a reason to do so. Assuming you are using
> >>>>> implicit target platform definition (i.e. one or more<repository/>
> >>>>> elements with layout=p2 in pom.xml file), it is possible to force
> >>>>> any bundle or installable unit to test runtime
> >>>>> using<dependencies/> test
> >>> mojo configuration parameter.
> >>>>>
> >>>>> For example, this is a snippet from m2e-core-test pom.xml that
> >>>>> tells Tycho to add org.eclipse.jdt.launching.macosx bundle to test
> >>>>> runtime when running tests on macosx (see [1] for complete
> pom.xml).
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>>      <build>
> >>>>>        <pluginManagement>
> >>>>>          <plugins>
> >>>>>            <plugin>
> >>>>>              <groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
> >>>>>              <artifactId>tycho-surefire-plugin</artifactId>
> >>>>>              <version>${tycho-version}</version>
> >>>>>              <configuration>
> >>>>>                <dependencies>
> >>>>>                  <dependency>
> >>>>>                    <artifactId>org.eclipse.jdt.launching.macosx</artifactId>
> >>>>>                    <version>3.2.100</version>
> >>>>>                    <type>eclipse-plugin</type>
> >>>>>                  </dependency>
> >>>>>                </dependencies>
> >>>>>              </configuration>
> >>>>>            </plugin>
> >>>>>          </plugins>
> >>>>>        </pluginManagement>
> >>>>>      </build>
> >>>>>
> >>>>> [1]
> >>>>> https://github.com/sonatype/m2e-core-
> >>>>> tests/blob/master/org.eclipse.m2e.buildAndTest/pom.xml
> >>>>>
> >>>>> --
> >>>>> Regards,
> >>>>> Igor
> >>>>>
> >>>>> On 11-08-24 10:00 AM, Schaefer, Doug wrote:
> >>>>>> Hey gang,
> >>>>>>
> >>>>>> When I'm running the CDT tests it appears that the fragment to
> >>>>>> the cdt.core plug-in doesn't get added to the osgi.bundles of the
> >>>>>> config.ini in the work folder. Is this something I'm doing wrong,
> >>>>>> or not
> >>>>> doing?
> >>>>>>
> >>>>>> Thanks,
> >>>>>>
> >>>>>> Doug
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> _______________________________________________
> >>>>>> tycho-dev mailing list
> >>>>>> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>>>>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> >>>>> _______________________________________________
> >>>>> tycho-dev mailing list
> >>>>> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>>>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> >>>> _______________________________________________
> >>>> tycho-dev mailing list
> >>>> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> >>> _______________________________________________
> >>> tycho-dev mailing list
> >>> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >>> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> >> _______________________________________________
> >> tycho-dev mailing list
> >> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> >> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> > _______________________________________________
> > tycho-dev mailing list
> > tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> > https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> _______________________________________________
> tycho-dev mailing list
> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev