Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit / JGit » Problem with update site
Problem with update site [message #656862] Mon, 28 February 2011 19:46 Go to next message
David Goodenough is currently offline David GoodenoughFriend
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
I added:-

http://download.eclipse.org/egit/updates-nightly

to my installed software sites list, so that I could install the new EGit Mylyn code.

The Mylyn code refused to install because of clashes with old versions of EGit. So I thought I would try an update to see if that would resolve the problem.

But instead I get:-

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.doc,0.12.0.201102280450
No repository found containing: osgi.bundle,org.eclipse.egit.ui,0.12.0.201102280450

Anyone got any ideas?

David
Re: Problem with update site [message #656893 is a reply to message #656862] Mon, 28 February 2011 22:23 Go to previous messageGo to next message
Manuel Doninger is currently offline Manuel DoningerFriend
Messages: 119
Registered: October 2010
Senior Member
Can you try again? I just installed the latest versions and it worked without problems. Maybe there was something wrong with the Hudson deploy job of the p2 repository.
Re: Problem with update site [message #656902 is a reply to message #656862] Mon, 28 February 2011 22:43 Go to previous messageGo to next message
David Goodenough is currently offline David GoodenoughFriend
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
Just tried again, same result.

David
Re: Problem with update site [message #657009 is a reply to message #656862] Tue, 01 March 2011 11:06 Go to previous messageGo to next message
David Goodenough is currently offline David GoodenoughFriend
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
Well the symptom has changed overnight, now I get:-

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
Problems downloading artifact: osgi.bundle,org.eclipse.egit.doc,0.12.0.201103010326.
MD5 hash is not as expected. Expected: 665314fed0bb10e29fccaa9cecb8fc92 and found b2f533a66aefb9f7527daee0f163c71a.
Re: Problem with update site [message #657010 is a reply to message #656862] Tue, 01 March 2011 11:09 Go to previous messageGo to next message
Manuel Doninger is currently offline Manuel DoningerFriend
Messages: 119
Registered: October 2010
Senior Member
Do you use a proxy? I have some problems in my company with a proxy, that i don't have at home without a proxy.
Re: Problem with update site [message #657068 is a reply to message #657010] Tue, 01 March 2011 14:03 Go to previous messageGo to next message
David Goodenough is currently offline David GoodenoughFriend
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
no, no proxy.

And a few days ago there were some updates to other parts of eclipse (and I do mean ones from eclipse.org, not from third party plugins) that came in correctly.

David
Re: Problem with update site [message #657418 is a reply to message #657068] Wed, 02 March 2011 17:44 Go to previous messageGo to next message
Paulo Vital is currently offline Paulo VitalFriend
Messages: 2
Registered: March 2011
Junior Member
I'm experiencing a similar problem when installing Egit:

An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
Unable to read repository at http://download.eclipse.org/egit/updates/plugins/org.eclipse .egit.doc_0.11.3.jar.
Read timed out

Maybe is it a server problem?
Regards, Paulo
Re: Problem with update site [message #657471 is a reply to message #657418] Wed, 02 March 2011 21:32 Go to previous messageGo to next message
Paulo Vital is currently offline Paulo VitalFriend
Messages: 2
Registered: March 2011
Junior Member
Funny!

After update all my plugins (20110302), I could install it.

Regards, Paulo
Re: Problem with update site [message #658426 is a reply to message #657471] Tue, 08 March 2011 13:42 Go to previous messageGo to next message
David Goodenough is currently offline David GoodenoughFriend
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
yes, the current set now seem to install. Must have been a bad batch.
Re: Problem with update site [message #1766543 is a reply to message #658426] Thu, 22 June 2017 21:49 Go to previous messageGo to next message
Andrew Norman is currently offline Andrew NormanFriend
Messages: 7
Registered: May 2017
Junior Member
I get this problem on Luna
Re: Problem with update site [message #1766940 is a reply to message #1766543] Wed, 28 June 2017 21:15 Go to previous message
Matthias Sohn is currently offline Matthias SohnFriend
Messages: 1032
Registered: July 2009
Senior Member
you can try to download the zipped p2 repository linked on the download page
https://www.eclipse.org/egit/download/
http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/egit/updates/org.eclipse.egit.repository-4.8.0.201706111038-r.zip

and then install from this local archive
Previous Topic:GitHub API: How to access search API
Next Topic:Followed "Automated Developer Setup" instructions and got "Invalid @since 4.8 tag on
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 24 02:44:45 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04087 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top