Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » 4DIAC - Framework for Distributed Industrial Automation and Control » Error at building open62541
Error at building open62541 [message #1772571] Tue, 12 September 2017 14:40 Go to next message
Fei  Yin is currently offline Fei YinFriend
Messages: 36
Registered: July 2017
Member
hello, everyone,

i have met some errors at building open62541 project. The errors sind MSB6006 and LNK1181. Are you guys so kind to solve my problems.
  • Attachment: errror.PNG
    (Size: 23.79KB, Downloaded 46 times)
  • Attachment: error1.PNG
    (Size: 20.97KB, Downloaded 39 times)
Re: Error at building open62541 [message #1772594 is a reply to message #1772571] Tue, 12 September 2017 21:00 Go to previous messageGo to next message
Alois Zoitl is currently offline Alois ZoitlFriend
Messages: 644
Registered: January 2014
Senior Member
are these open62541 issues or 4diac issues? If it is the first be so kind and ask in the open62541 forums. There you will get much more competent feedback then here.
Re: Error at building open62541 [message #1772651 is a reply to message #1772594] Wed, 13 September 2017 15:02 Go to previous messageGo to next message
Stefan Profanter is currently offline Stefan ProfanterFriend
Messages: 12
Registered: July 2017
Junior Member
It looks like you already solved the problem on your own (https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1088829/). Please first try to solve and invest some time on your own to solve such problems before posting a question on the forum here.

Google is your friend. By just googling for "LNK1181" and opening the first result you get the info:

"LNK1181 occurs when the .lib or .obj files that are specified during linking, are not found in the current directory, any of the directories that are specified by the LIBPATH linker option, or any of the directories that are specified in the LIB environment variable."

So the error is quite obvious to solve, set the correct path to open62541 library. It's not that hard to use google...
Re: Error at building open62541 [message #1793186 is a reply to message #1772651] Wed, 01 August 2018 09:30 Go to previous messageGo to next message
Ahsan Zia is currently offline Ahsan ZiaFriend
Messages: 29
Registered: July 2018
Junior Member
Hi,
I am having the same """MSB6006 "cmd.exe" exited with code 1 error """ for open62541.
I will really appreciate some solution.
BR,
Ahsan
Re: Error at building open62541 [message #1793294 is a reply to message #1793186] Fri, 03 August 2018 09:40 Go to previous messageGo to next message
Ahsan Zia is currently offline Ahsan ZiaFriend
Messages: 29
Registered: July 2018
Junior Member
HI,

I am trying to build open62541, generate files for VS 2017, using Cmake, having problem, """MSB6006 "cmd.exe" exited with code 1 error """ for open62541 files. When build the generated file from Cmake, using VS2017.
Trying to connect my 4Diac control system to UA expert, which will be used to read and write data to JS simulator.
I am looking for answers but have not found any satisfactory answers.
I will really appreciate some solution.

Thank you.

BR,
Ahsan
Re: Error at building open62541 [message #1793297 is a reply to message #1793294] Fri, 03 August 2018 12:08 Go to previous messageGo to next message
Alois Zoitl is currently offline Alois ZoitlFriend
Messages: 644
Registered: January 2014
Senior Member
Hi,

is this happening during forte or open62541 library build? can you provide us with the full output of VS?

Alois
Re: Error at building open62541 [message #1793300 is a reply to message #1793297] Fri, 03 August 2018 12:39 Go to previous messageGo to next message
Ahsan Zia is currently offline Ahsan ZiaFriend
Messages: 29
Registered: July 2018
Junior Member
Hi Alois,
open62541 library build, FORTE is fine..

Please check the file for output.

Br,
Ahsan
  • Attachment: output.docx
    (Size: 13.18KB, Downloaded 17 times)

[Updated on: Fri, 03 August 2018 14:25]

Report message to a moderator

Re: Error at building open62541 [message #1793301 is a reply to message #1793300] Fri, 03 August 2018 12:51 Go to previous message
Alois Zoitl is currently offline Alois ZoitlFriend
Messages: 644
Registered: January 2014
Senior Member
Hi Ahasn,

it looks like there is something wrong with your open61541 setup. I think it would be worth asking this in the open62541 forum. Where the experts are.

Alois
Previous Topic:How to Merge Manually FORTE ROS Branch to Current Master Branch
Next Topic:support for communication with mac address
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 19 10:43:35 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02559 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top