[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
Re: [tycho-dev] Error running site build: no mojo descriptor for tycho-maven-plugin

Jan,

In my experience, putting modules into profiles leads to grief later,
since it makes it hard to use the versions plugin and the release
plugin (which later isn't relevant at this point). Let me see if I can
come up with an alternative involving <reporting> inside the problem
modules. Thanks for reminding me about this.

--benson


On Wed, Aug 31, 2011 at 3:04 AM, Sievers, Jan <jan.sievers@xxxxxxx> wrote:
> this is exactly the error for which I commited the workaround I mentioned yesterday
>
> https://github.com/sonatype/sonatype-tycho/commit/1278db5af47cfdf774420238c2cdc0e89ad2bf9d
>
> look at bootstrap.sh/bootstrap.cmd
>
> -----Original Message-----
> From: tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx [mailto:tycho-dev-bounces@xxxxxxxxxxx] On Behalf Of Benson Margulies
> Sent: Dienstag, 30. August 2011 23:04
> To: Tycho developers list
> Subject: [tycho-dev] Error running site build: no mojo descriptor for tycho-maven-plugin
>
> Have any of the rest of you run a site build recently? I'll be looking
> into this in detail later.
>
> [ERROR] Failed to execute goal
> org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0:site (default-cli) on
> project tycho-maven-plugin: Error during page generation: Error
> rendering Maven report: Error extracting plugin descriptor: 'No mojo
> definitions were found for plugin:
> org.eclipse.tycho:tycho-maven-plugin.' -> [Help 1
> _______________________________________________
> tycho-dev mailing list
> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
> _______________________________________________
> tycho-dev mailing list
> tycho-dev@xxxxxxxxxxx
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/tycho-dev
>