[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index] [List Home]
[pdt-dev] Signing broken / build stuck / I builds empty / Master zip missing

FYI

Please run N builds until this is fixed, or unset "sign" property in
your buildAll.xml to disable all signing until build.eclipse.org is
fixed. Relevant bug numbers below.

---------- Forwarded message ----------
From: Nick Boldt <nickboldt@xxxxxxxxx>
Date: Sat, 27 Jun 2009 13:08:45 -0400
Subject: Re: 3.0 I-builds are empty
To: Eike Stepper <stepper@xxxxxxxxxx>
Cc: modeling-dev@xxxxxxxxxxx

Oh, good. So signing is broken *everywhere*, not just for Athena
builds. *Lovely*.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=280642
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=254205

This is probably related to this most recent problem w/ build.eclipse:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=281661

N

On Sat, Jun 27, 2009 at 6:04 AM, Eike Stepper<stepper@xxxxxxxxxx> wrote:
> Hi Nick,
>
> I adjusted all my versions to 3.0.0 in HEAD. N-builds are ok. But
> I-builds are mostly empty. Only the Orbit bundles are in the ZIP.
>
> Can this be related with signing?
> And when would this change?
> Or would I have to change something in the build scripts?
>
> Cheers
> /Eike


-- 
Nick Boldt :: JBoss by Red Hat
Productization Lead :: JBoss Tools & Dev Studio
Release Engineer :: Dash Athena
http://nick.divbyzero.com

-- 
Sent from my mobile device

Nick Boldt :: JBoss by Red Hat
Productization Lead :: JBoss Tools & Dev Studio
Release Engineer :: Dash Athena
http://nick.divbyzero.com