Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » Possible BUG with clone and move request?
Possible BUG with clone and move request? [message #229990] Mon, 29 January 2007 17:39
Eclipse UserFriend
Originally posted by: rudolf.hornig.gmail.com

Hi all,

I have an editor where a part has several policies installed.
Practically the part should NOT be movable or resizable. On the other
hand I must be able to clone it using the usual CTRL-drag method.
I have installed an ResizeEditPolicy for the child in the parent's
LayoutEditPolicy and set:

policy.setResizeDirections(PositionConstants.NONE);
policy.setDragAllowed(false);


It turned out, that the clone request stops working correctly after
setting setDragAllowed to false, because even if I hold the CTRL key and
try to initiate the drag (clone) operation, the activated drag tracker
checks (with understandRequest) whether the selected targetEditParts
support the MOVE! request (which they do not support of course as
setDragAllowed is false) . So the drag tracker filters out the
editPart(s) which is not supporting the MOVE request, effectively
disabling the cloneing functionality (as the clone request will not
receive any targetEditPart to operate on).
I'm not sure but I think setDragAllowed(false) should not disable the
CLONE request only the MOVE.

GEF developers, is this intentional or just a BUG?
Thanks, Rudolf
Previous Topic:Property Sheet
Next Topic:Print Multiple Pages
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 05 02:35:10 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02903 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top