Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [CDO] interface CDOStaleObject not visible from class loader for legacy model
[CDO] interface CDOStaleObject not visible from class loader for legacy model [message #1494563] Mon, 01 December 2014 15:28
Laurent Le Moux is currently offline Laurent Le MouxFriend
Messages: 184
Registered: September 2011
Senior Member
Hi all,

To store Graphiti diagrams in a CDO repository I recently tried WITHOUT adapting the Graphiti genmodel file to work with CDO native objects :

https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/846937/

Using the unmodified Graphiti legacy model is Ok but I get an "interface org.eclipse.emf.cdo.view.CDOStaleObject is not visible from class loader" error in the following two cases :

- On the client side, for some CDO objects but not all of them, when calling myCDOObject.cdoResource().getContents().

- On the server side, when executing a OCL query (which is working normally with a CDO native model).

The second case is suprising as I read from the CDO wiki that using a legacy or native model makes no difference for communication and on the server side...

https://wiki.eclipse.org/CDO/Legacy_Mode

Should I fill a bug report ? And is there a workaround for the above cases ?

Kind regards,

Laurent
Previous Topic:Generated Model Code- ******.impl get, set properties
Next Topic:EMF command redo returns uncomplete Graphiti diagram
Goto Forum:
  


Current Time: Sun May 19 08:38:19 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01343 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top