Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » XMI file(How to export xmi file to ATL )
XMI file [message #1493396] Sun, 30 November 2014 17:02 Go to next message
taghreed altamimi is currently offline taghreed altamimiFriend
Messages: 184
Registered: October 2014
Senior Member
I uploaded my xmi file which I used as source model in the ATL configuration .Can I know if my file has errors or not because when I run the configuration I got empty target file .So I think that ATL cannot see my source xmi because I created in EMF project then I Copy and paste it in ATL file.

Please can any one help me.
  • Attachment: myseq.xmi
    (Size: 1.13KB, Downloaded 98 times)
Re: XMI file [message #1493422 is a reply to message #1493396] Sun, 30 November 2014 17:34 Go to previous messageGo to next message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 6481
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

Superficially it looks fine, but without providing http://sd/1.0 it
fails to load in the Smple Reflective Ecore Editor that is always a good
arbiter of utility.

Maybe you forgot to provide http://sd/1.0 to ATL too.

Maybe you should use an xsi:schemLocation.

Regards

Ed Willink


On 30/11/2014 17:02, taghreed altamimi wrote:
> I uploaded my xmi file which I used as source model in the ATL configuration .Can I know if my file has errors or not because when I run the configuration I got empty target file .So I think that ATL cannot see my source xmi because I created in EMF project then I Copy and paste it in ATL file.
>
> Please can any one help me.
>
Re: XMI file [message #1493549 is a reply to message #1493422] Sun, 30 November 2014 20:07 Go to previous messageGo to next message
taghreed altamimi is currently offline taghreed altamimiFriend
Messages: 184
Registered: October 2014
Senior Member
but how I can provide http://sd/1.0 to ATL I tried to add it to the ecore file properties I mean I tried to write it in NsURI but I couldn't it was disabled ,also I tried to change the xmi file and provide the ecore file path instead of http://sd/1.0 but it didn't work.
Re: XMI file [message #1494185 is a reply to message #1493549] Mon, 01 December 2014 08:45 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30550
Registered: July 2009
Senior Member
That's an ATL question best asked on the eclipse.atl forum.

On 30/11/2014 9:07 PM, taghreed altamimi wrote:
> but how I can provide http://sd/1.0 to ATL I tried to add it to the
> ecore file properties I mean I tried to write it in NsURI but I
> couldn't it was disabled ,also I tried to change the xmi file and
> provide the ecore file path instead of http://sd/1.0 but it didn't
> work.
Previous Topic:Validation best practices
Next Topic:EMF, Java 8 and sun.misc.Unsafe.ensureClassInitialized(
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 16 16:40:45 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01886 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top