Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem Opening Wizard
Problem Opening Wizard [message #269749] Wed, 25 March 2009 15:46 Go to next message
adithya  is currently offline adithya Friend
Messages: 77
Registered: July 2009
Member
Hello,
I am trying to create a wizard.

But when i try to select my created wizard (a plugin) ,and press next is
says

"Problem Opepning Wizard"..and the reason is

"org.eclipse.editor.views.NewTableData" cannot be cast to

"org.eclipse.ui.IWorkbenchWizard"..

What can be the reason??

Actually i want to open this wizard through a context menu..

How can it be done??

Please help..

Adithya.
Re: Problem Opening Wizard [message #1775639 is a reply to message #269749] Thu, 02 November 2017 12:27 Go to previous messageGo to next message
Yash Khatri is currently offline Yash KhatriFriend
Messages: 20
Registered: October 2017
Junior Member
Did you find answer to this question? I have the same question.
Re: Problem Opening Wizard [message #1775653 is a reply to message #1775639] Thu, 02 November 2017 17:12 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3018
Registered: July 2009
Senior Member

Is your wizard class an implementor or subclass of a class that implements org.eclipse.ui.IWorkbenchWizard?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Problem Opening Wizard [message #1775712 is a reply to message #1775653] Fri, 03 November 2017 19:34 Go to previous messageGo to next message
Emily John is currently offline Emily JohnFriend
Messages: 33
Registered: August 2017
Member
I think it looks the installation problem could you try restarting eclipse just once with the -clean option? Use something like eclipse.exe -clean.
Re: Problem Opening Wizard [message #1775862 is a reply to message #1775712] Tue, 07 November 2017 10:46 Go to previous message
Viola Ron is currently offline Viola RonFriend
Messages: 2
Registered: November 2017
Junior Member
I'm new to Eclipse, I got this problem solved when I restarted Eclipse and changed the workspace I was working on. try it.. that might help
Cheers

[Updated on: Tue, 07 November 2017 15:06]

Report message to a moderator

Previous Topic:Errors when generating the Diagram Editor using GMF
Next Topic:How to customize status bar?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 11 09:41:13 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03279 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software