Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse (luna)keeps crashing when i try to open it (Mac)
Eclipse (luna)keeps crashing when i try to open it (Mac) [message #1454097] Tue, 28 October 2014 00:21
Jarrett Derksen is currently offline Jarrett DerksenFriend
Messages: 1
Registered: October 2014
Junior Member
ok so i just got eclipse on my mac today so i can do my programming homework for school at home, and at school it opened and i even did a easy hello world type of trail and it worked fine, when i got home it does not open and just gives me this message

Process: eclipse [6336]
Path: /Applications/Eclipse.app/Contents/MacOS/eclipse
Identifier: org.eclipse.platform.ide
Version: 4.4.1 (4.4.1.M20140925-0400)
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: launchd [159]
Responsible: eclipse [6336]
User ID: 501

Date/Time: 2014-10-27 18:08:40.136 -0600
OS Version: Mac OS X 10.9.5 (13F34)
Report Version: 11
Anonymous UUID: B782A108-898A-FAD8-3855-67D6C2099749

Sleep/Wake UUID: EC8E16EC-938F-44AA-BE39-7D9FC49A1389

Crashed Thread: 0 Dispatch queue: com.apple.main-thread

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x000000000000003c

VM Regions Near 0x3c:
-->
__TEXT 0000000100000000-0000000100004000 [ 16K] r-x/rwx SM=COW /Applications/Eclipse.app/Contents/MacOS/eclipse

Thread 0 Crashed:: Dispatch queue: com.apple.main-thread
0 com.apple.CoreFoundation 0x00007fff95d0a017 CFBundleGetFunctionPointerForName + 39
1 org.eclipse.platform.ide 0x000000010000306b findSymbol + 66
2 org.eclipse.platform.ide 0x00000001000017f6 original_main + 1572
3 org.eclipse.platform.ide 0x0000000100001eb5 main + 1230
4 org.eclipse.platform.ide 0x0000000100001090 start + 52

Thread 1:: Dispatch queue: com.apple.libdispatch-manager
0 libsystem_kernel.dylib 0x00007fff92d91662 kevent64 + 10
1 libdispatch.dylib 0x00007fff9a7e3421 _dispatch_mgr_invoke + 239
2 libdispatch.dylib 0x00007fff9a7e3136 _dispatch_mgr_thread + 52

Thread 0 crashed with X86 Thread State (64-bit):
rax: 0xb6000ca55c0e8e31 rbx: 0x0000000000000000 rcx: 0x6974696e49746573 rdx: 0x0000000000000006
rdi: 0x0000000000000000 rsi: 0x000060000002e2c0 rbp: 0x00007fff5fbffb40 rsp: 0x00007fff5fbff710
r8: 0x736772416c616974 r9: 0x00007fff95c5c748 r10: 0x00007fff9ad94252 r11: 0x00007fff95d09ff0
r12: 0x00007fff7da4c420 r13: 0x00006000000b0e60 r14: 0x0000600000048eb0 r15: 0x000060000002e2c0
rip: 0x00007fff95d0a017 rfl: 0x0000000000010202 cr2: 0x000000000000003c

Logical CPU: 0
Error Code: 0x00000004
Trap Number: 14


does anyone have any ideas on how to fix this?
Previous Topic:"Error in Services Launch Sequence."
Next Topic:executions is going in reverce...
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 19 04:44:56 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04081 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top