Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Invalid XML Character(Identical files but one says error in XML character)
Invalid XML Character [message #1443999] Mon, 13 October 2014 14:17 Go to next message
Alan Farroll is currently offline Alan FarrollFriend
Messages: 60
Registered: June 2012
Member
Hi all,

I am maintaining a Java servlet and downloaded a new copy of the project from SVN as a Test version. However there is a Java problem in the new Test version that I cannot seem to resolve. The error concerns one line and states "Character reference "&#1" is an invalid XML character", however, this file is completely identical to the one in the original project and does not state this error. How do I resolve this please?

Thanks in advance

AJF
Re: Invalid XML Character [message #1444161 is a reply to message #1443999] Mon, 13 October 2014 18:33 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3511
Registered: July 2009
Senior Member

This is listed as a Java problem in the Problems View?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Invalid XML Character [message #1448684 is a reply to message #1444161] Mon, 20 October 2014 09:37 Go to previous message
Alan Farroll is currently offline Alan FarrollFriend
Messages: 60
Registered: June 2012
Member
Hi,

Thanks for response. Its alright I have this resolved.

Regards

AJF
Previous Topic:Problem with Eclipse Kepler combination (shift + 8)
Next Topic:Debugging through Tomcat
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 17 06:29:42 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03040 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top