Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Compare » Problem while comparing two models
Problem while comparing two models [message #1425703] Wed, 17 September 2014 18:10 Go to next message
Bhushan Patil is currently offline Bhushan PatilFriend
Messages: 10
Registered: February 2014
Junior Member
I am facing problem while comparing two models.

Scenario -
I have model A and A'. Both the models having common reference model B.

A --->B
A' ---->B

When I am performing comparison on A and A' it is giving me some error.
(I think there is problem with logical model but not sure what it is !)

Please suggest!
Re: Problem while comparing two models [message #1426050 is a reply to message #1425703] Thu, 18 September 2014 07:07 Go to previous message
Axel RICHARD is currently offline Axel RICHARDFriend
Messages: 32
Registered: September 2010
Location: France

What do you mean by "it is giving me some error" ? If the comparison process raises exception, please file a bug with the stack trace. In others cases, please give us more details to understand your problem.
As a reminder, EMF compare provides several model resolution strategies. You can change the strategy in Window > Preferences > EMF Compare > Resolution Strategy.


Axel Richard
Previous Topic:EMF compare
Next Topic:PackageNotFoundException during: "Computing Model Differences".
Goto Forum:

Current Time: Mon Mar 19 18:29:01 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01777 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software