Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Jubula not saving my testreports
Jubula not saving my testreports [message #1410019] Tue, 19 August 2014 15:24 Go to next message
Fernando Gomes is currently offline Fernando GomesFriend
Messages: 11
Registered: July 2014
Junior Member
So I have this testSuite to test one installer, and when the testSuite ends I can see Tue Aug 19 10:06:39 CDT 2014 End of Test Suite
Tue Aug 19 10:06:39 CDT 2014 Writing Report to Database
Tue Aug 19 10:06:40 CDT 2014 AUT: Disconnected.
Tue Aug 19 10:06:40 CDT 2014 AUT Agent: connection closed.

However, it does not writes the .htm and .xml report files, and in the database the
"details" collumm is set to false.

How can I keep jubula from "deleting"/"not saving" the details of a run?

I'm running the testSuite using testexec
with the following commands:

./testexec -project ___Installer -version 1.0 -testsuite PerformFreshTypicalInstallation_L -server localhost -port 60000 -autconfig ___Installer@localhost -datadir /home/fbgomes/workspace2 -resultdir /home/fbgomes/workspace2/result -data /home/fbgomes/workspace2 -language en_US -dbuser sa -dbpw "" -dburl "jdbc:h2:../jubuladb/database;MVCC=TRUE;AUTO_SERVER=TRUE;DB_CLOSE_ON_EXIT=FALSE"

Edit: I'm still trying to find out why this happens, but looks like it only happens with one my projects( it works normally with the others)

Thanks in Advance

[Updated on: Tue, 19 August 2014 16:01]

Report message to a moderator

Re: Jubula not saving my testreports [message #1410021 is a reply to message #1410019] Tue, 19 August 2014 15:27 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1345
Registered: July 2009
Senior Member
Can you find anything in the log when this error occurs? Which version of Jubula are you using?
Re: Jubula not saving my testreports [message #1410033 is a reply to message #1410021] Tue, 19 August 2014 16:05 Go to previous messageGo to next message
Fernando Gomes is currently offline Fernando GomesFriend
Messages: 11
Registered: July 2014
Junior Member
Log, which log? i'm using Jubula 8.0 if I'm not mistaken.

Edit: During the run, there's no error message...

[Updated on: Tue, 19 August 2014 16:14]

Report message to a moderator

Re: Jubula not saving my testreports [message #1410232 is a reply to message #1410033] Wed, 20 August 2014 06:57 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1345
Registered: July 2009
Senior Member
The location of the logs is described here.
Re: Jubula not saving my testreports [message #1410354 is a reply to message #1410232] Wed, 20 August 2014 14:16 Go to previous messageGo to next message
Fernando Gomes is currently offline Fernando GomesFriend
Messages: 11
Registered: July 2014
Junior Member
Thanks! I found the error.

I was checking a textbox that had more text than 4000 characteres, and the VARCHAR in the database could only receive a maximum of 4000 characteres, that was making the runner "crash" at writing the report.
Re: Jubula not saving my testreports [message #1410356 is a reply to message #1410354] Wed, 20 August 2014 14:20 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1345
Registered: July 2009
Senior Member
Super, glad you could find a solution! Smile
Previous Topic:Zip-file extension-toolkit-rc.zip
Next Topic:How to check which Tabbed Component is currently active?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jul 04 03:36:31 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01599 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software