Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » No property sheets after changing NS URI(Property sheets don't display in my diagram after changing my model NS URI)
No property sheets after changing NS URI [message #1405323] Thu, 07 August 2014 05:14
Phillip Drew is currently offline Phillip DrewFriend
Messages: 77
Registered: October 2012
Member
I changed the NS URI of my model from something like 'model' to something like 'http://www.website.com/model'

After regenerating everything (including my GMF diagram using Eugenia) the standard EMF editor works fine. No problems between before the change and after.

My GMF editor however is not fine. Attempting to open existing diagram files shows them full of red boxes with invalid view messages, and even if I create a new diagram file from an existing model then the property sheets don't display (the property sheets do display in the basic EMF editor though).

Is there some correct way to change an NS_URI that I don't know?

Any help would be greatly appreciated
Previous Topic:Layout edit policy for external node
Next Topic:[XCORE] GMF: Resource '/org.eclipse.emf.ecore.xcore.lib/model/XcoreLang.xcore' does not exist.
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 19 08:34:25 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02319 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top