Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » WindowBuilder » WindowBuilder shows changes in design and source code but not when run as application
icon9.gif  WindowBuilder shows changes in design and source code but not when run as application [message #1386460] Tue, 17 June 2014 17:26 Go to next message
Isabelle Ingato is currently offline Isabelle IngatoFriend
Messages: 1
Registered: June 2014
Junior Member
Hi, I'm new to using WindowBuilder and to the forums. I'm trying to build a GUI, but I noticed that the changes I am making in the design/source code panels only show up when I click preview and not when I actually run the file as an application. I tried refreshing and restarting and have looked for a mistake in my code. I have heard that WindowBuilder sometimes causes problems when one tries to change the source code too much, rather than just use the design panel, but I have not seen any solutions other than to not use WindowBuilder. Has anyone had a similar problem or know if there's a simple fix or any solution? Thank you!!
Re: WindowBuilder shows changes in design and source code but not when run as application [message #1386490 is a reply to message #1386460] Tue, 17 June 2014 20:02 Go to previous messageGo to next message
Eric Clayberg is currently offline Eric ClaybergFriend
Messages: 979
Registered: July 2009
Location: Boston, MA
Senior Member
Hard to say without an example...
Re: WindowBuilder shows changes in design and source code but not when run as application [message #1386532 is a reply to message #1386490] Wed, 18 June 2014 07:19 Go to previous message
Rico Scholz is currently offline Rico ScholzFriend
Messages: 9
Registered: March 2013
Junior Member
I had the same issue when I was starting to develop RCP applications.
Maybe you also created a rcp-application and forgot to clear the persisted state?
Re: WindowBuilder shows changes in design and source code but not when run as application [message #1386533 is a reply to message #1386460] Wed, 18 June 2014 07:19 Go to previous message
Marina Knieling is currently offline Marina KnielingFriend
Messages: 83
Registered: February 2013
Member
Did you try running your application with the -clearPersistedState flag
set? Add it to the end of the Arguments tab in the run config.

On 17.06.2014 19:42, Isabelle Ingato wrote:
> Hi, I'm new to using WindowBuilder and to the forums. I'm trying to
> build a GUI, but I noticed that the changes I am making in the
> design/source code panels only show up when I click preview and not when
> I actually run the file as an application. I tried refreshing and
> restarting and have looked for a mistake in my code. I have heard that
> WindowBuilder sometimes causes problems when one tries to change the
> source code too much, rather than just use the design panel, but I have
> not seen any solutions other than to not use WindowBuilder. Has anyone
> had a similar problem or know if there's a simple fix or any solution?
> Thank you!!
Previous Topic:Java.lang.ClassNotFoundException
Next Topic:SWT windowbuilder color not show on label etc only composite
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 09:13:41 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02528 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top