Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Fragments not visible after Product Export
Fragments not visible after Product Export [message #1385507] Sat, 07 June 2014 22:46 Go to next message
anduril elendil is currently offline anduril elendilFriend
Messages: 5
Registered: June 2014
Junior Member
Hi everyone,

guess title says everything. I have my main application model and a fragment in a different plugins . The fragment contributes a part to a part stack This works fine as long as I start my application from within Eclipse But After exporting my RCP as a product, the extensions defined in the fragments.e4xmi are not shown

In the Plugin.xml I added org.eclipse.e4.workbench.model to Extension and refer to the plugin using the uri platform:/plugin/com.my.plugin/fragments.xml

Can anyone help me what to do so that my fragment parts are shown after product export?

Thank you
Re: Fragments not visible after Product Export [message #1385576 is a reply to message #1385507] Mon, 09 June 2014 16:02 Go to previous messageGo to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal KaracaFriend
Messages: 763
Registered: July 2009
Senior Member
Make sure you have included the fragments.e4xmi in the binary build:
- PDE editor, "build.properties", check "fragments.e4xmi"

anduril elendil wrote on Sun, 08 June 2014 00:46
Hi everyone,

guess title says everything. I have my main application model and a fragment in a different plugins . The fragment contributes a part to a part stack This works fine as long as I start my application from within Eclipse But After exporting my RCP as a product, the extensions defined in the fragments.e4xmi are not shown

In the Plugin.xml I added org.eclipse.e4.workbench.model to Extension and refer to the plugin using the uri platform:/plugin/com.my.plugin/fragments.xml

Can anyone help me what to do so that my fragment parts are shown after product export?

Thank you

Re: Fragments not visible after Product Export [message #1385719 is a reply to message #1385576] Tue, 10 June 2014 16:56 Go to previous message
anduril elendil is currently offline anduril elendilFriend
Messages: 5
Registered: June 2014
Junior Member
Thanks! That solved it! Too tired to think of that ...
Previous Topic:How restart RCP application with -clearPersistedState.
Next Topic:Breaking change in nightly builds
Goto Forum:
  


Current Time: Thu May 07 04:41:18 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01947 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software