Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » help!(it wont open)
help! [message #1384546] Thu, 29 May 2014 09:21 Go to next message
william mcdowell is currently offline william mcdowellFriend
Messages: 4
Registered: May 2014
Junior Member
i cant get eclipse to open and when i try it does this
failed to load jni shared library
"C:\windows\system32\..\jre\bin\client\jvm.dll".
what do i do
Re: help! [message #1384619 is a reply to message #1384546] Thu, 29 May 2014 15:54 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

There must be more to that error message, right?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: help! [message #1384624 is a reply to message #1384619] Thu, 29 May 2014 16:23 Go to previous messageGo to next message
william mcdowell is currently offline william mcdowellFriend
Messages: 4
Registered: May 2014
Junior Member
i swear thats all it says
Re: help! [message #1384633 is a reply to message #1384624] Thu, 29 May 2014 19:29 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

I'll give it a shot in the dark, then: you're mixing 32-bit and 64-bit somehow. Which Eclipse is it? Which JRE is it?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: help! [message #1384637 is a reply to message #1384633] Thu, 29 May 2014 19:41 Go to previous messageGo to next message
william mcdowell is currently offline william mcdowellFriend
Messages: 4
Registered: May 2014
Junior Member
sorry i dont understand can you say it it in language that someone who doesnt know anything about code/computers. because i need eclipse to start learning java.
ps: i have a 64 system Smile
Re: help! [message #1384748 is a reply to message #1384637] Sat, 31 May 2014 08:34 Go to previous messageGo to next message
william mcdowell is currently offline william mcdowellFriend
Messages: 4
Registered: May 2014
Junior Member
could it be something to do with my jni.
or my jdk as i know somethings wrong with my jdk
Re: help! [message #1384762 is a reply to message #1384748] Sat, 31 May 2014 18:08 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

Did you explicitly download a 64-bit JDK? If you can find the one being used, you can open a Command Prompt window and run "java -d64" to check.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:Missing Luna RC1 "Eclipse IDE for Java EE Developers" download link
Next Topic:Help in eclipsebasic
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 26 04:59:18 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02527 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top