Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » Problem in product
Problem in product [message #235807] Fri, 15 June 2007 22:10 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: apexgroup07.gmail.com

Hello All,

I have created a GEF based editor and exported as a product. NOw the problem i am facing is the product is running only at the system it is exported not in the other system.

I am using 3.2

Please help me in this issue.


thanks
rohit
Re: Problem in product [message #235867 is a reply to message #235807] Mon, 18 June 2007 13:29 Go to previous messageGo to next message
Anthony Hunter is currently offline Anthony HunterFriend
Messages: 446
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Rohit,

You have not given enough information to answer your question.

Sounds like you are having problems building your RCP application which
belongs on the eclipse.platform.rcp newsgroup.

Cheers...
Anthony

"Rohit Khariwal" <apexgroup07@gmail.com> wrote in message
news:1532718712.8271181945476140.JavaMail.root@cp9.dzone.com...
> Hello All,
>
> I have created a GEF based editor and exported as a product. NOw the
> problem i am facing is the product is running only at the system it is
> exported not in the other system.
>
> I am using 3.2
>
> Please help me in this issue.
>
>
> thanks
> rohit
Re: Problem in product [message #235874 is a reply to message #235867] Mon, 18 June 2007 14:29 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: apexgroup07.gmail.com

It was JRE problem..sorry for putting it at wrong place.
Previous Topic:calling getPreferredSize() to a label
Next Topic:Error in running Schemaeditor on Eclipse 3.2 n GEF 3.2
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 13 04:22:15 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01516 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top