Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Deploy slow using ejb3.1 and jpa in rational application developer
Deploy slow using ejb3.1 and jpa in rational application developer [message #1352528] Tue, 13 May 2014 14:02
joe x is currently offline joe xFriend
Messages: 1
Registered: May 2014
Junior Member
Hi,

I have a large scale enterprise application (5 modules) project using RAD, WAS v7, Java EE 6 (EJB 3.1, JPA), ZK framework.
The project is using RAD as IDE. The problem is that it takes too long (more than 5 min) to deploy when changes are made to the EJB's (although the changes are minor in only one file) but
when changes are made to zk framework (the web & presentation layer), it is fast to deploy.

Don't know what cause the problem. Is it because of EJB 3.1/ JPA or RAD/ WAS?
Has anyone encounter this experience/ problem before?
Is it happening in other IDE or applcation server also?
Appreciate any solution, suggestions or information.
Thank you.

[Updated on: Tue, 13 May 2014 23:28]

Report message to a moderator

Previous Topic:How to use default and static methods on interfaces w Eclipse Kepler / JDK 8?
Next Topic:eclipse to websphere version mapping
Goto Forum:
  


Current Time: Tue May 21 10:23:05 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02873 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top