Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » IAM (Eclipse Integration for Apache Maven) » Installation timeout in Galileo
Installation timeout in Galileo [message #21798] Wed, 15 July 2009 10:05 Go to next message
Carsten Hilber is currently offline Carsten HilberFriend
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

i tried to install iam on a newly downloaded fresh Galileo platform.
After a few minutes that eclipse tries to figure out the content it throws
an error message that says :

Communication with repository at
http://q4e.googlecode.com/svn/trunk/updatesite-iam/site.xml failed.
Read timed out

I would appreciate every help on that.

thanks
chilber
Re: Installation timeout in Galileo [message #21845 is a reply to message #21798] Wed, 15 July 2009 23:57 Go to previous message
Abel Mui is currently offline Abel MuiFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

I have been able to access the url without any problems. Maybe there was
some maintenance going on when you tried?

Please check that you can access the url from a browser and try again.
If it still does not work, verify your eclipse proxy settings (just in
case).

Let us know if you are able to install IAM.

chilber wrote:
> Hi,
>
> i tried to install iam on a newly downloaded fresh Galileo platform.
> After a few minutes that eclipse tries to figure out the content it
> throws an error message that says :
>
> Communication with repository at
> http://q4e.googlecode.com/svn/trunk/updatesite-iam/site.xml failed.
> Read timed out
>
> I would appreciate every help on that.
>
> thanks chilber
>
>

--
Abel Muiño
Re: Installation timeout in Galileo [message #570239 is a reply to message #21798] Wed, 15 July 2009 23:57 Go to previous message
Abel Mui is currently offline Abel MuiFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

I have been able to access the url without any problems. Maybe there was
some maintenance going on when you tried?

Please check that you can access the url from a browser and try again.
If it still does not work, verify your eclipse proxy settings (just in
case).

Let us know if you are able to install IAM.

chilber wrote:
> Hi,
>
> i tried to install iam on a newly downloaded fresh Galileo platform.
> After a few minutes that eclipse tries to figure out the content it
> throws an error message that says :
>
> Communication with repository at
> http://q4e.googlecode.com/svn/trunk/updatesite-iam/site.xml failed.
> Read timed out
>
> I would appreciate every help on that.
>
> thanks chilber
>
>

--
Abel Muiño
Previous Topic:Installation timeout in Galileo
Next Topic:eclipse 3.5 iam 0.10.0 No providers found matching selection: default
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 16 06:20:04 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05891 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top