Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Connection disappears when figures moved apart
Connection disappears when figures moved apart [message #216476] Tue, 27 January 2009 13:03 Go to next message
govind Ra is currently offline govind RaFriend
Messages: 95
Registered: July 2009
Member
Hello All..

In my gmf project when move apart the figures connected with link ..link
disappears and when i get move then closer ..connection reappears.

how to solve this

Thanks in advance

Regards
Govind
Re: Connection disappears when figures moved apart [message #216485 is a reply to message #216476] Tue, 27 January 2009 15:50 Go to previous messageGo to next message
Alex Boyko is currently offline Alex BoykoFriend
Messages: 200
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

First of all you need to find out why connection disappears. Possible
scenarios are:
1) Edge#setVisible(boolean) gets called
2) Editpart #refreshVisibility() method gets called
3) If connection is inside a compartment then it could be
ConnectionRefreshMgr
Find out which one of these (if any) make your connection disappear first.

Cheers,
Alex
Re: Connection disappears when figures moved apart [message #217658 is a reply to message #216485] Sat, 07 February 2009 08:48 Go to previous messageGo to next message
govind Ra is currently offline govind RaFriend
Messages: 95
Registered: July 2009
Member
Hi Alex,

I read in some post that there is bug in where the length is hardedcoded..

And it is fixed in some version..

Regards
Govind
Re: Connection disappears when figures moved apart [message #218409 is a reply to message #217658] Thu, 12 February 2009 06:11 Go to previous messageGo to next message
govind Ra is currently offline govind RaFriend
Messages: 95
Registered: July 2009
Member
Hi Alex..

Is that correct what i replied..In .gmfgen in GenLink label offest
attributes is x=0,y=40..

Regards
Govind R
Re: Connection disappears when figures moved apart [message #218462 is a reply to message #218409] Thu, 12 February 2009 12:18 Go to previous message
Alexander Shatalin is currently offline Alexander ShatalinFriend
Messages: 2928
Registered: July 2009
Senior Member
Hello govind,

Try adding LabelOffsetFacet to the corresponding DiagramLabel in your .gmfgraph
+ regenerate .gmfgen from .gmfmap + regenerate the code.

-----------------
Alex Shatalin
Previous Topic:Link between GMF Figure and EMF Node, Properties provisionning
Next Topic:moving figure
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Mar 06 23:17:20 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01998 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top