Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Problem with link creation
Problem with link creation [message #216217] Fri, 23 January 2009 10:15 Go to next message
Jose Salazar is currently offline Jose SalazarFriend
Messages: 34
Registered: July 2009
Member
Hello,

In my model I've a node and a link that join nodes. Link has an attribute
"Type" with 3 diferents values, so I've created 3 diferent lines and
decorators in the gmfgraph, 3 diferent connections, constraints and
initial values, called by example ConnectionA, ConnectionB and ConnectionC.

The problem is when I join two nodes by ConnectionA, there is no problem,
initial values and decorators are correct. But when I join them by a
ConnectionB or ConnectionC, the link doesn't appear and the error log
shows an error. When I add a new node, the link appears, with the correct
initial value but with diferent decorators (the same decorator than
ConnectionA).

The mindmap example does that I want (without errors), but I've compared
both gmfgraph, gmfmap and I haven't seen diferences.

Anyone can tell me where is the problem?


Thanks.
Re: Problem with link creation [message #216238 is a reply to message #216217] Fri, 23 January 2009 11:10 Go to previous messageGo to next message
Robert Wloch is currently offline Robert WlochFriend
Messages: 109
Registered: July 2009
Senior Member
There's just something that comes to my mind. When I tried to do the link
mappings from the mindmap example in another project I had similar
troubles. I figured the ORDER of the link mappings in your gmfmap is
important if you're using a Feature Seq Initializer. If that's the case,
try sorting the linkmappings by DECREASING value of your semantic EEnum.
Re: Problem with link creation [message #216284 is a reply to message #216238] Fri, 23 January 2009 11:59 Go to previous message
Jose Salazar is currently offline Jose SalazarFriend
Messages: 34
Registered: July 2009
Member
Hello Robert,

I had the gmfmap in that order. Finally I've fixed the problem adding a
constraint in each link mapping, a constraint like "self.type =
Types::myType".

Thank you anyway :)


Robert Wloch wrote:

> There's just something that comes to my mind. When I tried to do the link
> mappings from the mindmap example in another project I had similar
> troubles. I figured the ORDER of the link mappings in your gmfmap is
> important if you're using a Feature Seq Initializer. If that's the case,
> try sorting the linkmappings by DECREASING value of your semantic EEnum.
Previous Topic:ID-number for states?
Next Topic:how to get moveable figures within compartments
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Feb 25 20:13:45 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05974 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top