Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Compartment layout problem
Compartment layout problem [message #214854] Thu, 08 January 2009 17:49 Go to next message
josiaspaesjr  is currently offline josiaspaesjr Friend
Messages: 28
Registered: July 2009
Junior Member
Hi all,

I need to create a compartment receiving your children and it is possible
these children move freely within the compartment. When add the children
in the compartment can not move them and I need move freely to anywhere in
the compartment.

Thanks,
Marcio Ares
Re: Compartment layout problem [message #214877 is a reply to message #214854] Fri, 09 January 2009 02:14 Go to previous messageGo to next message
josiaspaesjr  is currently offline josiaspaesjr Friend
Messages: 28
Registered: July 2009
Junior Member
Perhaps the image can help to understand ...
http://img114.imageshack.us/my.php?image=examplefm3.jpg
Re: Compartment layout problem [message #214899 is a reply to message #214854] Fri, 09 January 2009 12:52 Go to previous messageGo to next message
Alexander Shatalin is currently offline Alexander ShatalinFriend
Messages: 2928
Registered: July 2009
Senior Member
Hello josiaspaesjr,

Try setting "list layout" property to false for the corresponding GenCompartment
in a .gemfgen model.

-----------------
Alex Shatalin
Re: Compartment layout problem [message #214946 is a reply to message #214899] Mon, 12 January 2009 04:08 Go to previous messageGo to next message
josiaspaesjr  is currently offline josiaspaesjr Friend
Messages: 28
Registered: July 2009
Junior Member
Thank you very much!

Josias Paes
Re: Compartment layout problem [message #217867 is a reply to message #214946] Mon, 09 February 2009 11:04 Go to previous messageGo to next message
Martin Jacob is currently offline Martin JacobFriend
Messages: 189
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I want to do the same as you but the suggestion "Try setting "list layout" property to false for the
corresponding GenCompartment in a .gemfgen model." does not work.

How did you solve the problem?

Martin

josiaspaesjr wrote, On 12.01.2009 05:08:
> Thank you very much!
>
> Josias Paes
>
Re: Compartment layout problem [message #217875 is a reply to message #217867] Mon, 09 February 2009 11:18 Go to previous message
Martin Jacob is currently offline Martin JacobFriend
Messages: 189
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I found my problem. I forgot in .gmfmap to set the compartment in ChildReference. Now it works!

Martin

Martin Jacob wrote, On 09.02.2009 12:04:
> Hi,
>
> I want to do the same as you but the suggestion "Try setting "list
> layout" property to false for the corresponding GenCompartment in a
> .gemfgen model." does not work.
>
> How did you solve the problem?
>
> Martin
>
> josiaspaesjr wrote, On 12.01.2009 05:08:
>> Thank you very much!
>>
>> Josias Paes
>>
Previous Topic:Migrating from GMF 2.0.2 to 2.1.* or 2.2.0
Next Topic:How can I get the instance of the Diagram?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Feb 26 04:50:06 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02175 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top