Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » Animation...
Animation... [message #206940] Mon, 09 January 2006 16:05 Go to next message
Michael Moser is currently offline Michael MoserFriend
Messages: 914
Registered: July 2009
Senior Member
I found this very cool animation feature in the logic example code:
....
protected void refreshVisuals() {
Animation.markBegin();
ConnectionLayer cLayer = (ConnectionLayer) getLayer(CONNECTION_LAYER);
cLayer.setAntialias(SWT.ON);
...
cLayer.setConnectionRouter(...);
Animation.run(400);
}

....

and in the example it works all fine (and looks super cool, btw!) so of
course I wanted to add that to my application as well. I copied the
above code snippet but when I change the router setting in my
application no animation takes place at all but rather the router
changes immediately (as it used to before).

Why is this not workin in my code? What am I missing here? Does one
somehow have to enable that feature first? I found no code, that looked
like it would do so. Is this maybe some "side-effect" of some other,
innocently looking call, that enables animation?

Michael
Re: Animation... [message #206951 is a reply to message #206940] Mon, 09 January 2006 16:20 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: none.us.ibm.com

Animation works by adding LayoutListeners or RoutingListeners to the figures
to be animated.
See createFigure in WireEditPart for the 3rd line of code that is needed.
enjoy, but don't abuse ;-).


"Michael Moser" <mmo@zurich.ibm.com> wrote in message
news:dpu1k4$ou0$1@utils.eclipse.org...
>I found this very cool animation feature in the logic example code:
> ...
> protected void refreshVisuals() {
> Animation.markBegin();
> ConnectionLayer cLayer = (ConnectionLayer) getLayer(CONNECTION_LAYER);
> cLayer.setAntialias(SWT.ON);
> ...
> cLayer.setConnectionRouter(...);
> Animation.run(400);
> }
>
> ...
>
Re: Animation... [message #207026 is a reply to message #206951] Tue, 10 January 2006 08:03 Go to previous message
Michael Moser is currently offline Michael MoserFriend
Messages: 914
Registered: July 2009
Senior Member
Aaah - now it works - thanks! That detail had slipped my attention!
As I said: super cool! :-)

Michael

"Randy Hudson" <none@us.ibm.com> wrote in message
news:dpu2gd$qhj$1@utils.eclipse.org...
> Animation works by adding LayoutListeners or RoutingListeners to the
> figures to be animated.
> See createFigure in WireEditPart for the 3rd line of code that is
> needed. enjoy, but don't abuse ;-).
>
>
> "Michael Moser" <mmo@zurich.ibm.com> wrote in message
> news:dpu1k4$ou0$1@utils.eclipse.org...
>>I found this very cool animation feature in the logic example code:
>> ...
>> protected void refreshVisuals() {
>> Animation.markBegin();
>> ConnectionLayer cLayer = (ConnectionLayer)
>> getLayer(CONNECTION_LAYER);
>> cLayer.setAntialias(SWT.ON);
>> ...
>> cLayer.setConnectionRouter(...);
>> Animation.run(400);
>> }
>>
>> ...
>>
>
Previous Topic:SWT error opening a dialog
Next Topic:A good teacher for GEF+EMF?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 27 16:42:44 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02531 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top