Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Error when trying to run(I receive this error when trying to open Eclipse)
Error when trying to run [message #1248826] Mon, 17 February 2014 17:53 Go to next message
Michael Hincker is currently offline Michael HinckerFriend
Messages: 3
Registered: February 2014
Junior Member
Whenever I try to open Eclipse, I get this in the error log.

!SESSION 2014-02-17 11:49:16.900 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=4.3.0.M20130911-1000
java.version=1.7.0_07
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product org.eclipse.epp.package.standard.product
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product org.eclipse.epp.package.standard.product

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2014-02-17 11:49:23.534
!MESSAGE Application error
!STACK 1
java.lang.IllegalStateException: Unable to acquire application service. Ensure that the org.eclipse.core.runtime bundle is resolved and started (see config.ini).
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:74)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:354)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:181)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:636)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:591)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1450)
Re: Error when trying to run [message #1249172 is a reply to message #1248826] Tue, 18 February 2014 02:31 Go to previous messageGo to next message
Michael Hincker is currently offline Michael HinckerFriend
Messages: 3
Registered: February 2014
Junior Member
uhhhh I have 5173 views but no replies... Please help!
Re: Error when trying to run [message #1249222 is a reply to message #1249172] Tue, 18 February 2014 03:45 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

Do you have any more detail you can add? Did it ever work? How did you unpack this download? Which download was it? Have you tried one more recent?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:eclipse team project set with egit
Next Topic: log file automatically created when open eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 25 15:22:48 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03160 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top