Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Amzi plugin confused with eclipse paths(can't create Amzi project because of file paths)
icon8.gif  Amzi plugin confused with eclipse paths [message #1241716] Sat, 08 February 2014 11:39
Iva Lopes de Sarria is currently offline Iva Lopes de SarriaFriend
Messages: 2
Registered: February 2014
Junior Member
I'm working on a Mac. I installed the Amzi plugin for coding Prolog and set the environment variable for it (AMZI_DIR) and added its bin folder to PATH ie PATH=$PATH:/Applications/amzi/apls/bin.

It's definitely there. But when i restart Eclipse and create new Amzi project I get an Amzi Initialization Error:

"When attempting to lad LSX aosutils.lsx an error occurred: dlopen(/Applications/eclipse/Eclipse.app/Contents/MacOS//../../../../apls/lib/aosutils.lsx, 2): image not found"

It looks like it is looking for Amzi files inside the Eclipse.app contents, but they are actually in the Applications/amzi/apls/lib.

I can see whats happening but can't figure out how to fix it . Any advice appreciated
Previous Topic:Installing Amzi plugin broke eclipse
Next Topic:Eclipse uses target path instead of symlink for workspace on Ubuntu
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 22 03:58:18 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03644 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top