Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse Failed to laod
Eclipse Failed to laod [message #1168594] Sun, 03 November 2013 12:12 Go to next message
Humaid Adil is currently offline Humaid AdilFriend
Messages: 1
Registered: November 2013
Junior Member
Hello,

i have problem when i try to run Eclipse

index.php/fa/16649/0/

here eclipse.ini

-startup
plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20130327-1440.jar
--launcher.library
plugins/org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_64_1.1.200.v20130807-1835
-product
org.eclipse.epp.package.java.product
--launcher.defaultAction
openFile
--launcher.XXMaxPermSize
256M
-showsplash
org.eclipse.platform
--launcher.XXMaxPermSize
256m
--launcher.defaultAction
openFile
--launcher.appendVmargs
-vmargs
-Dosgi.requiredJavaVersion=1.6
-Xms40m
-Xmx512m



anyone know how to fix that,

i searched in google and here but i can't get this to work....

Thanks
  • Attachment: Capture.JPG
    (Size: 32.89KB, Downloaded 538 times)

[Updated on: Sun, 03 November 2013 14:27]

Report message to a moderator

Re: Eclipse Failed to laod [message #1170716 is a reply to message #1168594] Mon, 04 November 2013 20:52 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3989
Registered: July 2009
Senior Member

Verify that you are using a 64-bit Java as well with "c:\oracle\product\10.1.2.DS\jdk\jre\bin\java.exe -d64 -version".

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:Cannot add jar files into server classpath in eclipse
Next Topic:Remove a control's children ?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Feb 25 08:45:59 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03612 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top