Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » problems with ManhattanConnectionRouter
problems with ManhattanConnectionRouter [message #176066] Thu, 07 April 2005 18:04 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jdelgad.correo.ugr.es

Hi everyone !!

the problem is that I am using a ManhattanConnectionRouter to conect 2
nodes of my diagram, and when I select the connection to modify it, I get
a NullPointerException, but if I use a BendPointConnectionRouter this
doesn't occur. What is happening? Can you help me?

Thank you very much.

--Jose.
Re: problems with ManhattanConnectionRouter [message #176074 is a reply to message #176066] Thu, 07 April 2005 18:13 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: gslade.no.spam.us.ibm.com

Hi Jose

Do you know how to debug in the Eclipse environment? Have a go at
looking at the null pointer when it happens you may just be able to
figure it out yourself.
Just posting... " I have a null pointer, what's happening" does not
really help much at all. What is happening is you have a null pointer
exception. Without a stack trace it is impossible to say why. And
hopefully you are as able as any of us to decipher a stack trace.
Take a look and if you can't figure out why the NPE is occuring then
capture and attach the stack trace.

Guy

Jose wrote:
> Hi everyone !!
>
> the problem is that I am using a ManhattanConnectionRouter to conect
> 2 nodes of my diagram, and when I select the connection to modify it, I
> get a NullPointerException, but if I use a BendPointConnectionRouter
> this doesn't occur. What is happening? Can you help me?
>
> Thank you very much.
>
> --Jose.
>
Re: problems with ManhattanConnectionRouter [message #176082 is a reply to message #176074] Thu, 07 April 2005 20:59 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: angelaheenan.eircom.net

Possibly take a look at the .log file in the .metadata folder
in your workspace. When a NPE occurs it spits out a Stack
Trace to this file. It should tell you where the NPE is
occurring and possibly give you more of an insight into
what went wrong.

A.
Re: problems with ManhattanConnectionRouter [message #176088 is a reply to message #176082] Thu, 07 April 2005 21:26 Go to previous messageGo to next message
Pratik Shah is currently offline Pratik ShahFriend
Messages: 1077
Registered: July 2009
Senior Member
Or you can use the Error Log view.

"Angi" <angelaheenan@eircom.net> wrote in message
news:9a5be986cd2c57f7b80c154aba7763d6$1@www.eclipse.org...
> Possibly take a look at the .log file in the .metadata folder
> in your workspace. When a NPE occurs it spits out a Stack
> Trace to this file. It should tell you where the NPE is
> occurring and possibly give you more of an insight into
> what went wrong.
>
> A.
>
Re: problems with ManhattanConnectionRouter (PROBLEM SOLVED) [message #176143 is a reply to message #176066] Fri, 08 April 2005 08:39 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jdelgad.correo.ugr.es

Hi everyone! The problem was that I hadn't registered the edit policy.

Thank you.

--Jose.
Previous Topic:adding a new option to the context menu
Next Topic:how to add items to the properties view
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Feb 05 15:25:28 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 1.91963 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top