Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Dynamic Languages Toolkit (DLTK) » Debugger in 0.9.1 (8/14)
Debugger in 0.9.1 (8/14) [message #13303] Thu, 16 August 2007 18:40 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dcorbin.allureglobal.com

I installed the above version so that I could get my launches to work on
Linux. That works great. I ran the debugger once and it worked great.
Subseqent runs of the debugger are 'all over the map'. That is, they
appear to stop in code where I don't have breakpoints, and don't stop in
code where I do.

Anybody else seeing this?
Re: Debugger in 0.9.1 (8/14) [message #13357 is a reply to message #13303] Fri, 17 August 2007 07:18 Go to previous message
Andrei Sobolev is currently offline Andrei SobolevFriend
Messages: 72
Registered: July 2009
Member
Hi, David

We have some debugger improvements since 0.9, and not all of this
changes are in 0.9.1, could you test latest 1.0 integration build?

Andrei,
Thanks for using DLTK.

> I installed the above version so that I could get my launches to work on
> Linux. That works great. I ran the debugger once and it worked great.
> Subseqent runs of the debugger are 'all over the map'. That is, they
> appear to stop in code where I don't have breakpoints, and don't stop in
> code where I do.
>
> Anybody else seeing this?
Previous Topic:DLTK project status and health (An open letter to Mark)
Next Topic:Deadlock problem
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 25 15:44:31 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02762 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top