Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Visual Editor (VE) » VE Won't Start Without Error
VE Won't Start Without Error [message #135107] Sun, 21 January 2007 04:31
Eclipse UserFriend
Originally posted by: hal.thresholddigital.com

I'm using Ubuntu Linux, Edgy upgraded from Dapper. I've installed Eclipse
3.2.1 from eclipse.org instead of using apt. I'm using Java 1.4.2 from
Sun, not any 3rd party version.

I had been using Eclipse 3.2 and I started running in to this problem, so I
created a clean install of 3.2.1, updated it, added the VE, made sure that
was updated as well, and I still have the same problem.

Whenever I open an existing class or create a new one to edit in the VE, I
get a requestor telling me that it can't open the file in the VE and I
*always* get a Null Pointer Exception. There's no stack trace, just one
window telling me it couldn't open the file in the VE and that it's a NPE.

I've had a bit of trouble Googling for this. Any ideas what it is? I would
think it's related to something in my system, since it used to work fine in
3.2, then started having problems (with no changes to Eclipse), then also
had the same problem in 3.2.1.

Any ideas?

Thanks!

Hal
Previous Topic:Extending and adding a SWT Button as a new control in Visual Editor
Next Topic:VE Won't Start Without Error
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 21 04:05:14 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01355 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top