Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Newbie - Cannot View Eclipse Help
Newbie - Cannot View Eclipse Help [message #12297] Fri, 13 January 2006 12:19 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dagilleland.shaw.ca

Hi,

I'm having trouble viewing the help files for Eclipse. I get an HTTP 500
error for the loopback adapter at 127.0.0.1:50601 (I'm assuming that this
is port 50601 of the loopback adapter).

I'm running Eclipse 3.1.1 (clean install) on Windows XP Pro (SP2 & all
patched up), and I have IE 6 as my browser (the help files appear
browser-based). I know it's not my Windows firewall blocking 50601,
because I still can't see the help even when I turn the firewall off
altogether.

If anyone can give me advice on how to fix this, I would greatly
appreciate it!

(I might even be able to take the advice & put it in an article - after
all, Eclipse is a good tool, and it would be a shame for XP users to find
themselves unable to learn how use it just 'cause the help file's missing.)

Thanks in advance for anyone who can tell me how to fix it!

- Dan
Re: Newbie - Cannot View Eclipse Help [message #12338 is a reply to message #12297] Tue, 17 January 2006 18:11 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: merks.ca.ibm.com

Dan,

The newcomer newsgroup or the platform newsgroup is a better place to
ask this type of question.


Dan Gilleland wrote:

> Hi,
>
> I'm having trouble viewing the help files for Eclipse. I get an HTTP
> 500 error for the loopback adapter at 127.0.0.1:50601 (I'm assuming
> that this is port 50601 of the loopback adapter).
>
> I'm running Eclipse 3.1.1 (clean install) on Windows XP Pro (SP2 & all
> patched up), and I have IE 6 as my browser (the help files appear
> browser-based). I know it's not my Windows firewall blocking 50601,
> because I still can't see the help even when I turn the firewall off
> altogether.
>
> If anyone can give me advice on how to fix this, I would greatly
> appreciate it!
>
> (I might even be able to take the advice & put it in an article -
> after all, Eclipse is a good tool, and it would be a shame for XP
> users to find themselves unable to learn how use it just 'cause the
> help file's missing.)
>
> Thanks in advance for anyone who can tell me how to fix it!
>
> - Dan
>
Re: Newbie - Cannot View Eclipse Help [message #563059 is a reply to message #12297] Tue, 17 January 2006 18:11 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 32500
Registered: July 2009
Senior Member
Dan,

The newcomer newsgroup or the platform newsgroup is a better place to
ask this type of question.


Dan Gilleland wrote:

> Hi,
>
> I'm having trouble viewing the help files for Eclipse. I get an HTTP
> 500 error for the loopback adapter at 127.0.0.1:50601 (I'm assuming
> that this is port 50601 of the loopback adapter).
>
> I'm running Eclipse 3.1.1 (clean install) on Windows XP Pro (SP2 & all
> patched up), and I have IE 6 as my browser (the help files appear
> browser-based). I know it's not my Windows firewall blocking 50601,
> because I still can't see the help even when I turn the firewall off
> altogether.
>
> If anyone can give me advice on how to fix this, I would greatly
> appreciate it!
>
> (I might even be able to take the advice & put it in an article -
> after all, Eclipse is a good tool, and it would be a shame for XP
> users to find themselves unable to learn how use it just 'cause the
> help file's missing.)
>
> Thanks in advance for anyone who can tell me how to fix it!
>
> - Dan
>


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Newbie - Cannot View Eclipse Help
Next Topic:Transaction Questions
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 29 19:48:26 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02273 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top