Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [CDO 0.8.0 M7] unknow error / problem
[CDO 0.8.0 M7] unknow error / problem [message #122512] Wed, 14 May 2008 17:41 Go to next message
Mark Geib is currently offline Mark GeibFriend
Messages: 432
Registered: July 2009
Senior Member
Eike,

I am getting the following error when I try to remove an object from a
list or references. This is unrelated to the other problem.

Mark.

[ERROR] Can not retrieve origin revision for
org.eclipse.emf.cdo.internal.protocol.revision.delta.CDORevi sionDeltaImpl @eee49a
Re: [CDO 0.8.0 M7] unknow error / problem [message #122530 is a reply to message #122512] Thu, 15 May 2008 07:37 Go to previous message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 6486
Registered: July 2009
Senior Member
geib wrote:

> Eike,

> I am getting the following error when I try to remove an object from a
> list or references. This is unrelated to the other problem.

> Mark.

> [ERROR] Can not retrieve origin revision for
>
org.eclipse.emf.cdo.internal.protocol.revision.delta.CDORevi sionDeltaImpl @eee49a

Do you have the full log (server side) at hand? If so, please attach
(don't just paste into the description) it to a new Bugzilla so that we
can track this issue.

Cheers
/Eike


Re: [CDO 0.8.0 M7] unknow error / problem [message #618049 is a reply to message #122512] Thu, 15 May 2008 07:37 Go to previous message
Eike Stepper is currently offline Eike StepperFriend
Messages: 6486
Registered: July 2009
Senior Member
geib wrote:

> Eike,

> I am getting the following error when I try to remove an object from a
> list or references. This is unrelated to the other problem.

> Mark.

> [ERROR] Can not retrieve origin revision for
>
org.eclipse.emf.cdo.internal.protocol.revision.delta.CDORevi sionDeltaImpl @eee49a

Do you have the full log (server side) at hand? If so, please attach
(don't just paste into the description) it to a new Bugzilla so that we
can track this issue.

Cheers
/Eike


Previous Topic:[CDO 0.8.0 M7] problem retreiving collection
Next Topic:org.eclipse.emf.teneo.hibernate has vanished from update site ?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Mar 28 19:22:50 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.24340 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top