Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » problem with Map and EType Parameter(problem with Map and EType Parameter during code generation.)
problem with Map and EType Parameter [message #894700] Tue, 10 July 2012 08:09 Go to next message
maxime r is currently offline maxime rFriend
Messages: 6
Registered: April 2012
Junior Member
Hi everybody,

I have a problem when I define a map with an EType Parameter.
I followed this http://wiki.eclipse.org/index.php/EMF/FAQ#How_do_I_create_a_Map_in_EMF.3F to define the map and after I had an EType Parameter "T", and I set the type of the key to "T".

The problem come when I generate code with a genmodel file, I have lots of errors in the generated code.

Thanks in advance,

Maxime.
Re: problem with Map and EType Parameter [message #894706 is a reply to message #894700] Tue, 10 July 2012 08:21 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30353
Registered: July 2009
Senior Member
Maxime,

Please create a small self contained example, export the project
containing that example to a zip file, open a bugzilla, and attach the
example. I'll have a look as soon as possible.


On 10/07/2012 10:09 AM, maxime r wrote:
> Hi everybody,
>
> I have a problem when I define a map with an EType Parameter.
> I followed this
> http://wiki.eclipse.org/index.php/EMF/FAQ#How_do_I_create_a_Map_in_EMF.3F
> to define the map and after I had an EType Parameter "T", and I set
> the type of the key to "T".
> The problem come when I generate code with a genmodel file, I have
> lots of errors in the generated code.
> Thanks in advance,
> Maxime.
>
Re: problem with Map and EType Parameter [message #894718 is a reply to message #894706] Tue, 10 July 2012 09:17 Go to previous message
maxime r is currently offline maxime rFriend
Messages: 6
Registered: April 2012
Junior Member
thanks Ed

bugzilla : https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=384699
Previous Topic:How to configure the format of the XML files?
Next Topic:What's a good way of serializing/deserializing models with embedded EPackage
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 19 22:33:54 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01507 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top