Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Can't get 5 minute tutorial to build(Throwing exception when running mwe2 to generate sources)
Can't get 5 minute tutorial to build [message #877117] Fri, 25 May 2012 22:57 Go to next message
Todd Stevenson is currently offline Todd StevensonFriend
Messages: 1
Registered: May 2012
Junior Member
After installing xtext plugin I attempted to run the 5 minute tutorial but get the following error:

1 [main] ERROR mf.mwe2.launch.runtime.Mwe2Launcher - Problems instantiating module org.xtext.example.mydsl.GenerateMyDsl: org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform (Caused by java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform)
java.lang.RuntimeException: Problems instantiating module org.xtext.example.mydsl.GenerateMyDsl: org.apache.commons.logging.LogConfigurationException: java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform (Caused by java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform

When I run the tutorial in the preconfigured eclipse from itemis website it works fine. I made sure the plugins that were installed there are in my version of eclipse.

Any ideas?
Re: Can't get 5 minute tutorial to build [message #878434 is a reply to message #877117] Tue, 29 May 2012 09:41 Go to previous message
Sebastian Zarnekow is currently offline Sebastian ZarnekowFriend
Messages: 3108
Registered: July 2009
Senior Member
How did you install Xtext? Which version do you use?

Regards,
Sebastian
--
Need professional support for Eclipse Modeling?
Go visit: http://xtext.itemis.com

Am 26.05.12 00:57, schrieb Todd Stevenson:
> After installing xtext plugin I attempted to run the 5 minute tutorial
> but get the following error:
>
> 1 [main] ERROR mf.mwe2.launch.runtime.Mwe2Launcher - Problems
> instantiating module org.xtext.example.mydsl.GenerateMyDsl:
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException:
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform
> (Caused by java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/core/runtime/Platform)
> java.lang.RuntimeException: Problems instantiating module
> org.xtext.example.mydsl.GenerateMyDsl:
> org.apache.commons.logging.LogConfigurationException:
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/core/runtime/Platform
> (Caused by java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/core/runtime/Platform
>
> When I run the tutorial in the preconfigured eclipse from itemis website
> it works fine. I made sure the plugins that were installed there are in
> my version of eclipse.
> Any ideas?
>
Previous Topic:JVM inferred objects and content assist
Next Topic:Manually Maintained Metamodel
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 10 17:29:21 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01629 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top