Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » grammar file not copied to bin
grammar file not copied to bin [message #875173] Tue, 22 May 2012 09:14 Go to next message
Vlad Dumitrescu is currently offline Vlad DumitrescuFriend
Messages: 430
Registered: July 2009
Location: Gothenburg
Senior Member
The plot thickens and I'm getting more confused...

I got other strange problems, that I traced to the fact that the grammar file is no longer getting copied to the bin directory when building. That would explain the previous error, when the grammar wasn't found on the classpath.

Is the grammar no longer copied to bin? Should the workflow use platform:/resource/ URI instead of classpath:/?

best regards,
Vlad
Re: grammar file not copied to bin [message #875227 is a reply to message #875173] Tue, 22 May 2012 11:08 Go to previous message
Vlad Dumitrescu is currently offline Vlad DumitrescuFriend
Messages: 430
Registered: July 2009
Location: Gothenburg
Senior Member
Ok, peace can be restored: this was a local issue, someone thought it would be nice to adjust the shared preferences, among other things letting the Java builder ignore *.xtext files....

Sorry for the noise.

*sigh*
Previous Topic:First steps with 2.3
Next Topic:whitespaces not allowed in grammar
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 24 05:03:26 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02210 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top