Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy
Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy [message #114527] Wed, 12 March 2008 14:59 Go to next message
Julia is currently offline JuliaFriend
Messages: 85
Registered: July 2009
Member
Hi Martin,

Thanks for your insight on same name case. We tried using differenct
database schema and QualifyingEntityNameStrategy.
QualifyingEntityNameStrategy was just easier to work with.

I'm using 2 different schemas that have similiar elements in both that I
added prefix to. I did hit one section of my database initialization that
both schemas would tried to validate a table "PageParamsImpl_Pageheader"
that both need but should have different columns names depending on the
schema. Not sure how to work around this. I sent you (springsite email)
the ecore and jdo files of the short version that I was able to recreate
on.

Any insight would be appreciated. Thanks.

Julia
Re: Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy [message #114541 is a reply to message #114527] Wed, 12 March 2008 17:49 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Julia,
Hmm yes apparently join table names are not prefixed. You can try the JoinTable annotation to set a
specific join table name. Can you also enter a bugzilla for this (join table names should use
entityname and be prefixed).
Sorry but I am at the moment very busy with different things (eclipsecon and other things) so I am
not able to look at your test case before eclipsecon.

gr. Martin

Julia wrote:
> Hi Martin,
>
> Thanks for your insight on same name case. We tried using differenct
> database schema and QualifyingEntityNameStrategy.
> QualifyingEntityNameStrategy was just easier to work with.
>
> I'm using 2 different schemas that have similiar elements in both that I
> added prefix to. I did hit one section of my database initialization
> that both schemas would tried to validate a table
> "PageParamsImpl_Pageheader" that both need but should have different
> columns names depending on the schema. Not sure how to work around this.
> I sent you (springsite email) the ecore and jdo files of the short
> version that I was able to recreate on.
>
> Any insight would be appreciated. Thanks.
>
> Julia
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy [message #114681 is a reply to message #114541] Thu, 13 March 2008 19:34 Go to previous message
Julia is currently offline JuliaFriend
Messages: 85
Registered: July 2009
Member
Hi Martin,

Thanks. I reported a bug 222647 in bugizilla. In the meantime I will try
out the jointable annotation.

Julia
Re: Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy [message #615849 is a reply to message #114527] Wed, 12 March 2008 17:49 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Julia,
Hmm yes apparently join table names are not prefixed. You can try the JoinTable annotation to set a
specific join table name. Can you also enter a bugzilla for this (join table names should use
entityname and be prefixed).
Sorry but I am at the moment very busy with different things (eclipsecon and other things) so I am
not able to look at your test case before eclipsecon.

gr. Martin

Julia wrote:
> Hi Martin,
>
> Thanks for your insight on same name case. We tried using differenct
> database schema and QualifyingEntityNameStrategy.
> QualifyingEntityNameStrategy was just easier to work with.
>
> I'm using 2 different schemas that have similiar elements in both that I
> added prefix to. I did hit one section of my database initialization
> that both schemas would tried to validate a table
> "PageParamsImpl_Pageheader" that both need but should have different
> columns names depending on the schema. Not sure how to work around this.
> I sent you (springsite email) the ecore and jdo files of the short
> version that I was able to recreate on.
>
> Any insight would be appreciated. Thanks.
>
> Julia
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Teneo: Problem with using QualifyingEntityNameStrategy [message #615870 is a reply to message #114541] Thu, 13 March 2008 19:34 Go to previous message
Julia is currently offline JuliaFriend
Messages: 85
Registered: July 2009
Member
Hi Martin,

Thanks. I reported a bug 222647 in bugizilla. In the meantime I will try
out the jointable annotation.

Julia
Previous Topic:Teneo: support for Informix
Next Topic:[Teneo] Is there a way to separate notation that define column length?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 13 06:20:48 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02220 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top