Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » ouverture de modele xmi !
ouverture de modele xmi ! [message #869889] Fri, 04 May 2012 16:16 Go to next message
Sassou slima is currently offline Sassou slimaFriend
Messages: 37
Registered: April 2012
Member
salut ,
j'ai généré un modèle xmi , mais le problème je ne peux pas l'ouvrir .
j'ai vécu le problème suivant :

org.eclipse.xtext.mwe.SlotEntry  - Could not find any exported element of type 'Element' -> Slot 'element' is empty.


l'"element " est le slot de moteur workflow .

S'il vous plait, vous pouvez m'aider . Sad
S'il vous plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaait moi !!!!!!!
merci d'avance
Cordialement .
Re: ouverture de modele xmi ! [message #869899 is a reply to message #869889] Fri, 04 May 2012 16:56 Go to previous message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13667
Registered: July 2009
Senior Member
Hi you get this error cause the Model element you try to read is not
"in the index". This is cause it has no name attribute. You can
change this using a custom IQualifiedNameprovider or a
IDefaultResourceDescrptionStrategy. Googling you error message will
give you lots of examples Regards Christian


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/it-services/methods-and-tools/xtext
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Previous Topic:error 202 - the decision cannot distinguish between alternative(s)
Next Topic:is xTend to generate no-java code? code to download?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 03 08:44:51 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01695 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top