Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Launching problem
Launching problem [message #9629] Thu, 10 March 2005 23:48 Go to next message
Dan Bourque is currently offline Dan BourqueFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
Has anyone else had this problem?

I'm trying to profile an Eclipse Application, and am using Eclipse 3.1M5
with TPTP 3.2 on Linux.

Thanks in advance.
Cheers,
-Dan.

An internal error occurred during: "Launching".
java.lang.NoSuchMethodError:
org.eclipse.pde.internal.ui.launcher.LauncherUtils.createCon figArea(Ljava/lang/String;)Ljava/io/File;
at
org.eclipse.hyades.trace.ui.internal.launcher.ProfileRuntime WorkbenchDelegate.getConfigDir(ProfileRuntimeWorkbenchDelega te.java)
at
org.eclipse.hyades.trace.ui.internal.launcher.ProfileRuntime WorkbenchDelegate.launch(ProfileRuntimeWorkbenchDelegate.jav a)
at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:590)
at
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:515)
at
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlugin.java:795)
at
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$6.run(DebugUIPlu gin.java:993)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:67)
Re: Launching problem [message #9651 is a reply to message #9629] Fri, 11 March 2005 00:32 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: pierre.penguin.none

Hi Dan,

I think 3.2 requires using Eclipse 3.0.1.
If you are using 3.1M5 I think you should use TPTP 4.0 development
stream. You can find it there:

http://eclipse.org/tptp/home/downloads/downloads.html

Pierre-Alexandre

Dan Bourque wrote:
> Has anyone else had this problem?
>
> I'm trying to profile an Eclipse Application, and am using Eclipse 3.1M5
> with TPTP 3.2 on Linux.
>
> Thanks in advance.
> Cheers,
> -Dan.
>
> An internal error occurred during: "Launching".
> java.lang.NoSuchMethodError:
> org.eclipse.pde.internal.ui.launcher.LauncherUtils.createCon figArea(Ljava/lang/String;)Ljava/io/File;
>
> at
> org.eclipse.hyades.trace.ui.internal.launcher.ProfileRuntime WorkbenchDelegate.getConfigDir(ProfileRuntimeWorkbenchDelega te.java)
>
> at
> org.eclipse.hyades.trace.ui.internal.launcher.ProfileRuntime WorkbenchDelegate.launch(ProfileRuntimeWorkbenchDelegate.jav a)
>
> at
> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:590)
>
> at
> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfiguration.java:515)
>
> at
> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlugin.java:795)
>
> at
> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$6.run(DebugUIPlu gin.java:993)
> at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:67)
>
Previous Topic:gla adapter
Next Topic:Profiling with BEA weblogic
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 23 11:24:48 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01754 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top