Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Equinox » Swing Mac - thread issue
Swing Mac - thread issue [message #105266] Sat, 16 February 2008 20:39 Go to next message
duncan child is currently offline duncan childFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
I know this has come up before but after spending a couple of hours of
searching and trying stuff I haven't managed to make it work.

Can anyone explain how to get a JFrame to appear when running a bundle
from the Plug-in Development Perspective?

I have read about a target.ws variable and --launcher.secondThread but so
far, no success.

Thanks

Duncan
Re: Swing Mac - thread issue [message #105279 is a reply to message #105266] Sat, 16 February 2008 21:38 Go to previous messageGo to next message
Tilo Gau is currently offline Tilo GauFriend
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
I think this is just the wrong newsgroup.

news://eclipse.platform or news://eclipse.platform.rcp would be the
better choice.

Good luck!


duncan schrieb:
> I know this has come up before but after spending a couple of hours of
> searching and trying stuff I haven't managed to make it work.
> Can anyone explain how to get a JFrame to appear when running a bundle
> from the Plug-in Development Perspective?
>
> I have read about a target.ws variable and --launcher.secondThread but
> so far, no success.
> Thanks
>
> Duncan
>
>
Re: Swing Mac - thread issue [message #105292 is a reply to message #105279] Sun, 17 February 2008 00:24 Go to previous messageGo to next message
duncan child is currently offline duncan childFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Sorry if I have posted to the wrong group. I am not the first to ask this
question in this group though. So now I don't know if I failed to explain
the problem clearly enough :-)

http://dev.eclipse.org/newslists/news.eclipse.technology.equ inox/msg02654.html
http://dev.eclipse.org/newslists/news.eclipse.technology.equ inox/msg03990.html

This is on 3.3.1.1

Thanks

Duncan
Re: Swing Mac - thread issue [message #105304 is a reply to message #105292] Sun, 17 February 2008 01:28 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: anh23.pitt.edu

Hate to say it Duncan, but for the moment all one can do is wait and hope someone with deeper knowledge of the issue can take the time to figure out what's what.

While https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=181698, and https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=133072 supposedly addressed these issues, I've personally never been able to get Equinox and Swing to play nicely on the mac (https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=212617).

Unfortunately, there has been little explicit progress in figuring out what's wrong (my meager stumbling in the launcher has only produced headaches). Add yourself to the bug notification and pray.
Previous Topic:Accessing the workbench via servlets?
Next Topic:Multiple versions of bundle
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 22 12:58:15 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02181 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software