Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Ant - ResourceException: Resource does not exist - incorrectly creating filepath
Ant - ResourceException: Resource does not exist - incorrectly creating filepath [message #98967] Tue, 22 May 2007 20:17 Go to next message
Chris W is currently offline Chris WFriend
Messages: 33
Registered: July 2009
Member
I'm getting the following when running the build script below. Is the Ant
adapter incorrectly creating a filepath to the test suite (see second
"[tptp:test]" line)?

[tptp:test] Test
'C:\nexb\com.appexchange.toolkit.tests.automated\test-resour ces\AutomatedApexSuite.testsuite'
executing
[tptp:test]
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1$Diagno sticWrappedException:
org.eclipse.core.internal.resources.ResourceException: Resource
/com.appexchange.toolkit.tests.automated/nexb/com.appexchang e.toolkit.tests.automated/test-resources/AutomatedApexSuite. testsuite
does not exist.
[tptp:test] at
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl.handleDe mandLoadException(ResourceSetImpl.java:307)
[tptp:test] at
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl.demandLo adHelper(ResourceSetImpl.java:268)
[tptp:test] at
org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl.getResou rce(ResourceSetImpl.java:390)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExecutionS ervice.loadModelElement(AbstractTestExecutionService.java:65 3)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExecutionS ervice.loadTestSuite(AbstractTestExecutionService.java:672)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExecutionS ervice.beforeLaunch(AbstractTestExecutionService.java:235)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.test.core.services.AbstractTestExecutionS ervice.execute(AbstractTestExecutionService.java:422)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.automation.server.AbstractService.execute (AbstractService.java:43)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.automation.server.ServiceProxy$1.run(Serv iceProxy.java:140)
[tptp:test] at
org.eclipse.hyades.automation.core.utils.ReusableThread.run( ReusableThread.java:131)
[tptp:test] at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

<project name="TPTP Ant Tasks Test Script"
default="test"
xmlns:tptp="antlib:org.eclipse.hyades.automation.client.adapters.ant ">

<property name="eclipse.home" value="c:/Temp/eclipse"/>
<property name="tptp.test.workspace" value="c:/nexb" />
<property name="tptp.test.project"
value="com.appexchange.toolkit.tests.automated" />
<property name="tptp.automation.eclipse" value="c:/Temp/eclipse" />
<property name="tptp.automation.vmargs" value="-Xms256m -Xmx512m" />

<description>
This ant script tests the TPTP automation ant task client adapters
and also can be used to test the underlying execution of TPTP automatable
services via the TPTP automation server
</description>

<!-- Execute TPTP test suites -->
<target
name="test"
description="Executes TPTP Test Suites using default TPTP Ant Tasks">

<!--
Execute a TPTP test suite using the test task and providing the workspace
-->
<tptp:test
suite="test-resources/AutomatedApexSuite.testsuite"
synchronicity="synchronous"/>
</target>

</project>
Re: Ant - ResourceException: Resource does not exist - incorrectly creating file [message #98984 is a reply to message #98967] Tue, 22 May 2007 20:32 Go to previous messageGo to next message
Chris W is currently offline Chris WFriend
Messages: 33
Registered: July 2009
Member
Just to be clear, it appears the adaptor is prepending the project name
("com.appexchange.toolkit.tests.automated") to the workspace path
("/nexb/...").

org.eclipse.core.internal.resources.ResourceException: Resource
/com.appexchange.toolkit.tests.automated/nexb/com.appexchang e.toolkit.tests.automated/test-resources/AutomatedApexSuite. testsuite
does not exist.
Re: Ant - ResourceException: Resource does not exist - incorrectly creating file [message #99090 is a reply to message #98984] Wed, 23 May 2007 12:53 Go to previous message
Joe Toomey is currently offline Joe ToomeyFriend
Messages: 79
Registered: July 2009
Member
Hi Chris,

This sounds similar to
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=146901 , which was closed
by DuWayne a couple of months ago as "WORKSFORME". What version of TPTP
are you using? Can you also verify that the ant-tptp.jar that you
copied into your ant/lib directory is at least as new as the version of
TPTP that you're using?

I just tested the scenario you describe with TPTP 4.4's i3 candidate,
and it works for me. Here's the script snippet I used:

<property name="tptp.test.workspace"
value="${eclipse.targetdir}/eclipse/workspace" />
<property name="tptp.test.connection"
value="tptp:rac://localhost:10002/default" />
<property name="tptp.automation.eclipse"
value="${eclipse.targetdir}/eclipse" />

<target name="sample.execute.test" depends="configure.IBM15">
<tptp:test project="org.eclipse.tptp.test.testservices.tests"
resultsrefid="tptp.test.results"

suite="junit/Test.IBM142_TestServices.testsuite">
</tptp:test>
</target>


Note that there have been a few ASF fixes checked in for 4.4. i3,
including a couple that were delivered this morning. If you are able,
please try to test your scenario with the TPTP 4.4 i3 candidate driver (
http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/?buildId=TPTP-4.4 .0-200705080100C
), or better yet, try with tomorrow morning's development build (which
should appear on the the TPTP download page sometime tomorrow morning -
http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/?ver=4.4.0 )

If you can still reproduce this in 4.4, we'll get a new defect filed and
figure out what's going wrong.

Thanks,
--Joe
Previous Topic:tutorial
Next Topic:Executing test suite outside eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 07 22:29:15 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02437 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top