Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » Slow execution
Slow execution [message #8838] Thu, 11 December 2008 16:20 Go to next message
Hans Schwaebli is currently offline Hans SchwaebliFriend
Messages: 70
Registered: July 2009
Member
My tests are 10 times or more slower now than before. I don't know why. I
did several changes (upgrading to 3.3.1 for instance). But I also updated
the SWTBot plugins for test execution. Before they were not yet renamed to
org.eclipse...

Did anything change in SWTBot which could affect performance of tests?
Re: Slow execution [message #8859 is a reply to message #8838] Thu, 11 December 2008 16:54 Go to previous messageGo to next message
Hans Schwaebli is currently offline Hans SchwaebliFriend
Messages: 70
Registered: July 2009
Member
Its because I set delays and timeouts in the tests. I used
net.sf.swtbot... But that changed to org.eclipse.swtbot...
Re: Slow execution [message #8921 is a reply to message #8859] Thu, 11 December 2008 23:00 Go to previous messageGo to next message
Ketan Patel is currently offline Ketan PatelFriend
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
Ketan,

Can you provide a build with the package changes, i.e. update the
developer builds? I would like to start making the changes in our code.

Thanks,
Re: Slow execution [message #8942 is a reply to message #8921] Fri, 12 December 2008 05:18 Go to previous messageGo to next message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan PadegaonkarFriend
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
Ketan,

The last build with the net.sf.swtbot package names is available at the
regular place on sf.net.

There's been only minor bug fixes so far and I do not wish to provide
builds with the org.eclipse.swtbot namespace until some legal issues
with a few shared libraries are sorted out.

I'd recommend building from source for now, I was really hoping that I
get to checkin the entire source code with the required libraries, but
I'm awaiting clearance for the libraries.

-- Ketan


On 12/12/08 04:30, Ketan Patel wrote:
> Ketan,
>
> Can you provide a build with the package changes, i.e. update the
> developer builds? I would like to start making the changes in our code.
>
> Thanks,
>
Re: Slow execution [message #9024 is a reply to message #8942] Fri, 12 December 2008 13:34 Go to previous message
Ketan Patel is currently offline Ketan PatelFriend
Messages: 68
Registered: July 2009
Member
I figured that was the case since I saw the IP requests. Part of me was
hoping it wasn't. =)
Previous Topic:*Wrong Thread* debug message
Next Topic:click in an editor
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 28 00:06:38 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01435 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top