Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Local file images in PDF report fails
Local file images in PDF report fails [message #795020] Fri, 10 February 2012 00:56 Go to next message
Thomas C. Franke is currently offline Thomas C. FrankeFriend
Messages: 13
Registered: November 2011
Junior Member
Hi,

using BIRT 3.7.1. Added images with URI in local file system. "d:\bla.gif"...
In preview and HTML export it works fine. In PDF only "The resource of this report item is not reachable".
Tried also with "file://...." nearly same result, in HTML o.k., no preview? and no PDF.
How can I address images locally in my file system using PDF report output?

Thx

Thomas
Re: Local file images in PDF report fails [message #795418 is a reply to message #795020] Fri, 10 February 2012 13:07 Go to previous messageGo to next message
jo moreau is currently offline jo moreauFriend
Messages: 9
Registered: February 2012
Junior Member
For me I've embedded my image in the report and it worked well. I don't know if there's an issue with using this option for you, but it's working perfectly for my report in every output format even the preview. I hope it helps.
Re: Local file images in PDF report fails [message #795460 is a reply to message #795418] Fri, 10 February 2012 13:48 Go to previous messageGo to next message
Thomas C. Franke is currently offline Thomas C. FrankeFriend
Messages: 13
Registered: November 2011
Junior Member
Hi,

thanks for the hint but this doesn't work for me, because the images I wanna print are runtime created and located in temprorary folder and referenced by filename which is loaded from data source and used in the image uri via javascript expression.

Thx

thomas
Re: Local file images in PDF report fails [message #795527 is a reply to message #795460] Fri, 10 February 2012 15:22 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason WeathersbyFriend
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Are you using forward slashes?
"file:///C:/work/imgs/test.png"
Worked for me.

Jason


On 2/10/2012 8:48 AM, Thomas C. Franke wrote:
> Hi,
>
> thanks for the hint but this doesn't work for me, because the images I
> wanna print are runtime created and located in temprorary folder and
> referenced by filename which is loaded from data source and used in the
> image uri via javascript expression.
>
> Thx
>
> thomas
Previous Topic:"A data view is not available"
Next Topic:can birt post-process SQL data
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 06 01:40:17 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02309 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top