Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Difficulties with Zend Debugger
Difficulties with Zend Debugger [message #85134] Sun, 30 November 2008 10:24 Go to next message
Andrew Dockery is currently offline Andrew DockeryFriend
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
I was wondering if someone could help me with a Zend Debugger problem.

I am using Fedora Eclipse on Fedora 9, meaning Eclipse 3.3.2 using PDT
1.03. I have actually been using the debugger quite successfully for a
little while now, including breakpoints, which have been problematic in
the past.

One minor glitch that I did have is sometimes when clicking on a link on a
page I'm testing, is that occasionally the internal browser would just
hang, waiting endlessly for a page that would never arrive from the web
server (which is on my development laptop). I would just try again and it
would work the second time.

However, recently, this has become a much more serious problem. It now
hangs very often (not always), and when it does hang, pressing refresh or
trying again now does not work - making debugging impossible.

I have tried reinstalling Zend Debugger (I know that's the problem,
because when I uninstalled it, the problem went away), but to no avail.

Any ideas?

Thanks :-) Andrew.
Re: Difficulties with Zend Debugger [message #85177 is a reply to message #85134] Mon, 01 December 2008 08:42 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: leo5t.yahoo.it

Il Sun, 30 Nov 2008 10:24:13 +0000, Andrew Dockery ha scritto:

> I was wondering if someone could help me with a Zend Debugger problem.
>
> I am using Fedora Eclipse on Fedora 9, meaning Eclipse 3.3.2 using PDT
> 1.03. I have actually been using the debugger quite successfully for a
> little while now, including breakpoints, which have been problematic in
> the past.
>
> One minor glitch that I did have is sometimes when clicking on a link on
> a page I'm testing, is that occasionally the internal browser would just
> hang, waiting endlessly for a page that would never arrive from the web
> server (which is on my development laptop). I would just try again and
> it would work the second time.
>
> However, recently, this has become a much more serious problem. It now
> hangs very often (not always), and when it does hang, pressing refresh
> or trying again now does not work - making debugging impossible.
>
> I have tried reinstalling Zend Debugger (I know that's the problem,
> because when I uninstalled it, the problem went away), but to no avail.
>
> Any ideas?
>
> Thanks :-) Andrew.

I experience the same problem. Maybe it can be solved with an upgrade of
Zend Debugger, but when i tried it wasn't compatibile with that version
of pdt. So i think we should upgrade to pdt 2.0 too.

Bye
Previous Topic:problem with HUGE project
Next Topic:Real Time Parser not working
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Feb 05 06:51:46 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 0.30449 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top