Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse not seeing my libraries
Eclipse not seeing my libraries [message #757346] Thu, 17 November 2011 20:40 Go to next message
Michael Beatty is currently offline Michael BeattyFriend
Messages: 43
Registered: November 2011
Member
Hello,

I'm not necessarily new to eclipse, but its configuration was all handled by someone else at my previous job. I've just started a new job, and eclipse is not currently being used, but I'm welcome to use it for C/C++ developement.

My problem is, I've got eclipse installed and working fine... I've done the "Hello World" example through the tutorial just fine, but I'm having problems importing my existing projects, specifically in that it isn't recognizing my basic #includes. It doesn't see stdio.h, stdlib.h, string.h..... none of them.

I've created the new project already, but how to I get eclise to see those standard libraries for that project... Eclipse sees them just fine for the "Hello World" example.

Thank you.
Re: Eclipse not seeing my libraries [message #757475 is a reply to message #757346] Fri, 18 November 2011 15:12 Go to previous message
Michael Beatty is currently offline Michael BeattyFriend
Messages: 43
Registered: November 2011
Member
Figured it out... It was a Makefile project, I needed to create it as a Makefile project. When I made it as a regular project, it created its own makefile and failed to link in the correct libraries.

Though this does raise another question... If I were creating this project from scratch, how would I have told eclipse where those libraries/includes were located and how to link them?
Re: Eclipse not seeing my libraries [message #757922 is a reply to message #757346] Thu, 17 November 2011 20:46 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell BatemanFriend
Messages: 3798
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 17-Nov-11 13:40, Michael wrote:
> Hello,
>
> I'm not necessarily new to eclipse, but its configuration was all
> handled by someone else at my previous job. I've just started a new job,
> and eclipse is not currently being used, but I'm welcome to use it for
> C/C++ developement.
>
> My problem is, I've got eclipse installed and working fine... I've done
> the "Hello World" example through the tutorial just fine, but I'm having
> problems importing my existing projects, specifically in that it isn't
> recognizing my basic #includes. It doesn't see stdio.h, stdlib.h,
> string.h..... none of them.
> I've created the new project already, but how to I get eclise to see
> those standard libraries for that project... Eclipse sees them just fine
> for the "Hello World" example.
>
> Thank you.

Consider the sticky posts at the top of this forum encouraging you to
ask such questions on the Eclipse CDT forum.
Previous Topic:install on window xp
Next Topic:Eclipse Not Responding when testing Database Connection
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jun 22 21:41:24 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03520 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top