Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Unable to Get Libary.Editor/TENEO working
Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #81252] Wed, 25 April 2007 20:52 Go to next message
Wayne Lund is currently offline Wayne LundFriend
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
partially works. We are not able to get the editor to create new
libraries/writers/books but it will display the data stored in the
database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
the that the menu items are disabled so that the action can not be
taken. Our screen looks like the following:


[For some reason the screen shots are not coming through but it shows a
greyed out Writer and Book from "New Child"]




You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within the
editor. There is one section of the HOW-TO that we could not reconcile.
It deals with the following documentation. In our editor we get the
following with seemingly no way to map what you show below;


[ditto]




It doesn’t see
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory of
type: library. Therefore our parser ends up being from the Context Menu
of the extension for a New -> Generic and looks like the following:

[ditto]

which does not match the documentation on the site which shows the
following screen shot.

Anybody had the same problem?
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #81267 is a reply to message #81252] Wed, 25 April 2007 21:21 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is not parser but generic. I am
not sure if this is a teneo issue btw, the extensions and the generated editor should all work also
without Teneo.

gr. Martin

wxlund wrote:
> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
> partially works. We are not able to get the editor to create new
> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
> the that the menu items are disabled so that the action can not be
> taken. Our screen looks like the following:
>
>
> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows a
> greyed out Writer and Book from "New Child"]
>
>
>
>
> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within the
> editor. There is one section of the HOW-TO that we could not reconcile.
> It deals with the following documentation. In our editor we get the
> following with seemingly no way to map what you show below;
>
>
> [ditto]
>
>
>
>
> It doesn’t see
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory of
> type: library. Therefore our parser ends up being from the Context Menu
> of the extension for a New -> Generic and looks like the following:
>
> [ditto]
>
> which does not match the documentation on the site which shows the
> following screen shot.
>
> Anybody had the same problem?


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #81313 is a reply to message #81267] Thu, 26 April 2007 15:19 Go to previous messageGo to next message
Wayne Lund is currently offline Wayne LundFriend
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
If we're using eclipse 3.2.2 which teneo plugin should we be using?

Martin Taal wrote:
> Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is not
> parser but generic. I am not sure if this is a teneo issue btw, the
> extensions and the generated editor should all work also without Teneo.
>
> gr. Martin
>
> wxlund wrote:
>> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
>> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
>> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
>> partially works. We are not able to get the editor to create new
>> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
>> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
>> the that the menu items are disabled so that the action can not be
>> taken. Our screen looks like the following:
>>
>>
>> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows
>> a greyed out Writer and Book from "New Child"]
>>
>>
>>
>>
>> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
>> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within
>> the editor. There is one section of the HOW-TO that we could not
>> reconcile. It deals with the following documentation. In our editor
>> we get the following with seemingly no way to map what you show below;
>>
>>
>> [ditto]
>>
>>
>>
>>
>> It doesn’t see
>> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory
>> of type: library. Therefore our parser ends up being from the Context
>> Menu of the extension for a New -> Generic and looks like the following:
>>
>> [ditto]
>>
>> which does not match the documentation on the site which shows the
>> following screen shot.
>>
>> Anybody had the same problem?
>
>
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #81328 is a reply to message #81313] Thu, 26 April 2007 15:30 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
The maintenance version with nr. 0.7.5, a new build was published a few days ago.

gr. Martin

wxlund wrote:
> If we're using eclipse 3.2.2 which teneo plugin should we be using?
>
> Martin Taal wrote:
>> Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is
>> not parser but generic. I am not sure if this is a teneo issue btw,
>> the extensions and the generated editor should all work also without
>> Teneo.
>>
>> gr. Martin
>>
>> wxlund wrote:
>>> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
>>> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
>>> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
>>> partially works. We are not able to get the editor to create new
>>> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
>>> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
>>> the that the menu items are disabled so that the action can not be
>>> taken. Our screen looks like the following:
>>>
>>>
>>> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows
>>> a greyed out Writer and Book from "New Child"]
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
>>> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within
>>> the editor. There is one section of the HOW-TO that we could not
>>> reconcile. It deals with the following documentation. In our editor
>>> we get the following with seemingly no way to map what you show below;
>>>
>>>
>>> [ditto]
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> It doesn’t see
>>> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory
>>> of type: library. Therefore our parser ends up being from the
>>> Context Menu of the extension for a New -> Generic and looks like
>>> the following:
>>>
>>> [ditto]
>>>
>>> which does not match the documentation on the site which shows the
>>> following screen shot.
>>>
>>> Anybody had the same problem?
>>
>>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #605075 is a reply to message #81252] Wed, 25 April 2007 21:21 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is not parser but generic. I am
not sure if this is a teneo issue btw, the extensions and the generated editor should all work also
without Teneo.

gr. Martin

wxlund wrote:
> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
> partially works. We are not able to get the editor to create new
> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
> the that the menu items are disabled so that the action can not be
> taken. Our screen looks like the following:
>
>
> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows a
> greyed out Writer and Book from "New Child"]
>
>
>
>
> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within the
> editor. There is one section of the HOW-TO that we could not reconcile.
> It deals with the following documentation. In our editor we get the
> following with seemingly no way to map what you show below;
>
>
> [ditto]
>
>
>
>
> It doesn’t see
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory of
> type: library. Therefore our parser ends up being from the Context Menu
> of the extension for a New -> Generic and looks like the following:
>
> [ditto]
>
> which does not match the documentation on the site which shows the
> following screen shot.
>
> Anybody had the same problem?


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #605089 is a reply to message #81267] Thu, 26 April 2007 15:19 Go to previous message
Wayne Lund is currently offline Wayne LundFriend
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
If we're using eclipse 3.2.2 which teneo plugin should we be using?

Martin Taal wrote:
> Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is not
> parser but generic. I am not sure if this is a teneo issue btw, the
> extensions and the generated editor should all work also without Teneo.
>
> gr. Martin
>
> wxlund wrote:
>> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
>> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
>> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
>> partially works. We are not able to get the editor to create new
>> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
>> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
>> the that the menu items are disabled so that the action can not be
>> taken. Our screen looks like the following:
>>
>>
>> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows
>> a greyed out Writer and Book from "New Child"]
>>
>>
>>
>>
>> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
>> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within
>> the editor. There is one section of the HOW-TO that we could not
>> reconcile. It deals with the following documentation. In our editor
>> we get the following with seemingly no way to map what you show below;
>>
>>
>> [ditto]
>>
>>
>>
>>
>> It doesn’t see
>> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory
>> of type: library. Therefore our parser ends up being from the Context
>> Menu of the extension for a New -> Generic and looks like the following:
>>
>> [ditto]
>>
>> which does not match the documentation on the site which shows the
>> following screen shot.
>>
>> Anybody had the same problem?
>
>
Re: Unable to Get Libary.Editor/TENEO working [message #605094 is a reply to message #81313] Thu, 26 April 2007 15:30 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
The maintenance version with nr. 0.7.5, a new build was published a few days ago.

gr. Martin

wxlund wrote:
> If we're using eclipse 3.2.2 which teneo plugin should we be using?
>
> Martin Taal wrote:
>> Yes the strange thing is that the node under the extension_parser is
>> not parser but generic. I am not sure if this is a teneo issue btw,
>> the extensions and the generated editor should all work also without
>> Teneo.
>>
>> gr. Martin
>>
>> wxlund wrote:
>>> I got a quick response from Martin but thought I'd enter this in the
>>> forum. We are trying to integrate our use of eCore with TENEO still
>>> running on eclipse 3.2.2 and are running into an issue that it only
>>> partially works. We are not able to get the editor to create new
>>> libraries/writers/books but it will display the data stored in the
>>> database through the execution of QuickStart. Our sympton is simply
>>> the that the menu items are disabled so that the action can not be
>>> taken. Our screen looks like the following:
>>>
>>>
>>> [For some reason the screen shots are not coming through but it shows
>>> a greyed out Writer and Book from "New Child"]
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> You can see that the data from QuickStart is behind the New Child but
>>> the menu is disabled and doesn’t allow us to create anything within
>>> the editor. There is one section of the HOW-TO that we could not
>>> reconcile. It deals with the following documentation. In our editor
>>> we get the following with seemingly no way to map what you show below;
>>>
>>>
>>> [ditto]
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> It doesn’t see
>>> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.emf.resource.HibernateResour ceFactory
>>> of type: library. Therefore our parser ends up being from the
>>> Context Menu of the extension for a New -> Generic and looks like
>>> the following:
>>>
>>> [ditto]
>>>
>>> which does not match the documentation on the site which shows the
>>> following screen shot.
>>>
>>> Anybody had the same problem?
>>
>>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Previous Topic:Unable to Get Libary.Editor/TENEO working
Next Topic:[Announce] Query, Transaction, Validation components have Moved to EMF
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jan 18 08:35:53 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02433 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top