Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] ecoding problem
[ATL] ecoding problem [message #79630] Mon, 21 April 2008 10:11 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: hr_mi.live.cn

Hi everyone,

I transform a UML model to WSDL model . Now I have a little confused
problem about the beginning of the wsdl file , like this :

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

who can help me to explain what encoding="ISO-8859-1" is and how to get
it ?


Thanks very much.

Best regards!
Re: [ATL] ecoding problem [message #80236 is a reply to message #79630] Tue, 29 April 2008 07:20 Go to previous messageGo to next message
Frédéric Jouault is currently offline Frédéric JouaultFriend
Messages: 572
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

The XML encoding is that charset that is used to encode characters. This
typically impacts non-ASCII characters (e.g., éèàç).

ATL does not let you change the encoding, which is currently hardcoded
in class org.eclipse.m2m.atl.engine.AtlEMFModelHandler.


Regards,

Frédéric Jouault

unique a écrit :
> Hi everyone,
>
> I transform a UML model to WSDL model . Now I have a little confused
> problem about the beginning of the wsdl file , like this :
>
> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
>
> who can help me to explain what encoding="ISO-8859-1" is and how to get
> it ?
>
>
> Thanks very much.
>
> Best regards!
Re: [ATL] ecoding problem [message #80628 is a reply to message #80236] Sun, 04 May 2008 09:28 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: hr_mi.live.cn

TFrédéric Jouault 写道:
> Hello,
>
> The XML encoding is that charset that is used to encode characters. This
> typically impacts non-ASCII characters (e.g., éèàç).
>
> ATL does not let you change the encoding, which is currently hardcoded
> in class org.eclipse.m2m.atl.engine.AtlEMFModelHandler.
>
>
> Regards,
>
> Frédéric Jouault
>
> unique a écrit :
>> Hi everyone,
>>
>> I transform a UML model to WSDL model . Now I have a little confused
>> problem about the beginning of the wsdl file , like this :
>>
>> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
>>
>> who can help me to explain what encoding="ISO-8859-1" is and how to get
>> it ?
>>
>>
>> Thanks very much.
>>
>> Best regards!

Thanks very much for your help!


Best wishes!
Previous Topic:Problem while launching ATL
Next Topic:Wich UML2 metamodel implemetation MagicDraw uses?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue May 21 23:25:06 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02117 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top